We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.

Informazioni su e-Albania

Italiano

Shërbimet e amministra publike në pajisjen tuaj Android

Shërbimet e amministra publike në pajisjen tuaj Android

Aplikacioni "e-albania.al" shërben si një Porte, nëpërmjet së ciles CDO persona i interesuar mund të marre nëpërmjet internetit, NE Cdo Kohe dhe nga kudo shërbime elektronike të ofruara nga institucionet publike ne Shqiperi.

Portali, Sé bashku mi Platformën Qeveritare të Ndërveprimit nëpërmjet të ciles institucionet ndërveprojnë duca shkëmbyer të Dhena në Kohe reale, Jane pjesë e rëndësishme e strategjisë së Qeverisë, per te ofruar shërbime elektronike nëpërmjet një luccio të vetme Kontakti.

Caratteristiche principali

Faturat e energjisë elektrike, kundravajtjet rrugore (gjobat), Piket e drejtuesit të mjetit, gjurmimi i çështjeve gjyqësore, taksat e automjetit, të Dhena të Gjendjes civile, regjistrimi fillestar i biznesit Prane Qendrës Kombetare të Regjistrimit, taksat dhe tarifat vendore, Notat e provimeve të matura, lista e Barnave të rimbursueshme, të dhënat e Kartes së Shëndetit etj. vijnë në Cdo momento në telefonin apo tabletin tuaj nëpërmjet Android aplikacionit e-albania.

Novità nell'ultima versione 48.30

Last updated on Feb 4, 2024

Përmirësime të përgjithshme, siguri e shtuar

Traduzione in caricamento...

Informazioni APP aggiuntive

Ultima versione

Richiedi aggiornamento e-Albania 48.30

Caricata da

Ĥä MöKä

È necessario Android

Android 10.0+

Available on

Ottieni e-Albania su Google Play

Mostra Altro

Disponibile anche per altre piattaforme

e-Albania Screenshot

Commento Loading...
Lingua
Lingua
Iscriviti ad APKPure
Sii il primo ad accedere alla versione anticipata, alle notizie e alle guide dei migliori giochi e app Android.
No grazie
Iscrizione
Abbonato con successo!
Ora sei iscritto ad APKPure.
Iscriviti ad APKPure
Sii il primo ad accedere alla versione anticipata, alle notizie e alle guide dei migliori giochi e app Android.
No grazie
Iscrizione
Successo!
Ora sei iscritto alla nostra newsletter.