Innotec App icon

Innotec App APK

4 votes, 4.0/5

The description of Innotec App

Wie is is Innotec?
Persoonlijk contact, professioneel advies, kwalitatief hoogstaande producten en klantgerichte service zijn de termen die Innotec en haar medewerkers het beste omschrijven. Wij van Innotec Nederland zijn leverancier en specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en montage. De mensen van Innotec geloven dat we onze afnemers kunnen voorzien van het beste advies en producten van de hoogste kwaliteit. Deze hoogwaardige kwaliteit kunnen wij garanderen door ons team enthousiaste medewerkers met hart voor onze producten en jarenlange ervaring in de branche. Wij werken nauw samen met onze afnemers, waarbij we goed luisteren naar hun wensen en behoeften. Daarnaast kijken we naar de trends in de markt, bezoeken we regelmatig vakbeurzen en doen veel marktonderzoek. Op deze manier leveren wij al jarenlang producten van de beste kwaliteit. Niet voor niets is onze slogan ook “only quality has a future”
Ons enthousiaste team van medewerkers heeft jarenlange ervaring in de branche en hierdoor kunnen wij net een stap verder gaan in professioneel advies richting onze afnemers. Door het geven van demonstratie op locatie weten onze afnemers precies welke producten geschikt voor hen zijn. Hierdoor leveren zij op hun beurt weer perfect werk af bij hun eigen klanten. De medewerkers van Innotec worden continu geschoold om ervoor te zorgen dat kennis up to date is. Wij geloven in onze producten en willen ook dit enthousiasme naar onze afnemers overbrengen.

Onze klanten
Door middel van ons advies op maat in combinatie met hoogwaardige kwaliteit producten zorgen we ervoor dat er een wederzijds succes ontstaan bij onze klanten voor de lange termijn. Ons klantenbestand blijft maar groeien en natuurlijk hebben we u er ook graag als klant bij. Wij vinden het belangrijk dat er een vertrouwensband ontstaat en voor ons is geen klus te groot. Voor elk probleem is er een oplossing en ons enthousiaste team helpt u hierbij. Wij hechten heel veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en hierop worden wij ook hoog gewaardeerd.

Show More
Innotec App APK Version History
Request Innotec App UpdateRequest Update
Innotec App 1.0.2 for Android 2.0+ APK Download

Version: 1.0.2 (5) for Android 2.0+ (Eclair, API 5)

Update on: 2016-01-19

Signature: 615f3898eb2806cf9c385de6b4d79498d26d4f7a Innotec App 1.0.2(5) apk safe verified

APK File SHA1: c53051cd9c3fa841d2edbb568f11fccc2399e6a8

Download APK(2.6 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App