We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
ikon Rise of Kingdoms

8.4 595 Ulasan


1.0.74.18 by LilithGames


Sep 7, 2023

Tentang Rise of Kingdoms

Indonesia

Game Strategi Peradaban Terpopuler. Taklukkan bersama Yunani

Taklukkan bersama Yunani, Capai Puncak Kebesaran

▶Memperkenalkan Peradaban Baru ke Rise of Kingdoms: Yunani!◀

Yunani telah memasuki arena Rise of Kingdoms. Landasan peradaban barat dan rumah bagi para filsuf, pendekar, dan penyair legendaris, kekuatan dunia Helenistik kini menjadi milikmu:

ORANG YUNANI—Berani, bijaksana, artistik, dan inovatif, orang Yunani Kuno dikenal karena keajaiban arsitektur mereka yang menakjubkan seperti Parthenon, serta peran mereka sebagai perintis dalam bidang dalam politik, seni, filsafat, dan peperangan. Bagaimana kamu akan memanfaatkan kekayaan sumber daya dan kecakapan intelektual yang kamu miliki?

Akankah kamumemimpin Yunani seperti Zaman Keemasan Perikles, mendorong demokrasi dan membangun mahakarya arsitektur? Atau akankah kamu memamerkan kekuatan militermu seperti Aleksander Agung? Akankah kamu menyerah pada kekuatan Roma, atau akankah kamu membuat warisan brilian peradaban Helenik menjadi abadi?

Ini waktunya untuk menunjukkan kekuatanmu yang sebenarnya.

▶Ciri-ciri◀

14 Peradaban Unik

Pilih satu dari 14 peradaban bersejarah dan pandu peradabanmu dari satu klan menjadi kekuatan yang hebat dan tak bisa dihentikan! Tiap peradaban memiliki arsitekturnya sendiri, unit yang unik, dan keunggulan khusus — kamu bisa memanfaatkannya sesukamu!

Uji kemampuanmu memimpin dengan peradaban Yunani; bertempurlah bersama dengan Pyrrhos, Perikles, Aleksander Agung, dan komandan hebat lainnya untuk menguasai Aegean.

Pertempuran Masa Nyata

Pertempuran tidak dijangka tetapi berlaku dalam masa nyata pada peta. Sesiapa sahaja boleh menyertai atau meninggalkan pertempuran pada bila-bila masa, membolehkan permainan RTS sebenar. Nampak sekutu sedang diserang betul-betul di kawasan belakang rumah anda? Hantar beberapa askar untuk membantu rakan anda atau lancarkan serangan balas mengejut terhadap bandar penyerang.

Komander RPG

Seru berdozen tokoh bersejarah yang akan berkhidmat sebagai komander yang boleh anda percayai, daripada Julius Caesar dan Sun Tzu hingga Joan of Arc dan Kusunoki Masashige. Naikkan tahap komander anda dengan menewaskan orang gasar dan menghantar mereka dalam pertempuran, kemudian naik taraf keupayaan mereka menggunakan pohon bakat dan sistem kemahiran gaya RPG.

Peta Dunia Yang Lancar

Semua tindakan dalam permainan berlaku pada peta tunggal dan sangat luas yang didiami oleh pemain dan karakter NPC. Tiada pangkalan terasing atau skrin pertempuran berasingan. Tidak pernah dilihat sebelum ini secara mudah alih, ciri “zum infiniti” membolehkan anda beralih secara bebas daripada pandangan dunia dan bandar berasingan atau kota kara orang gasar. Ciri-ciri peta termasuk halangan semula jadi seperti sungai dan banjaran gunung serta laluan strategik yang mesti dirampas untuk mendapatkan pintu masuk ke wilayah jiran.

Penerokaan & Penyiasatan

Dunia Rise of Kingdoms diliputi oleh kabut tebal. Hantar peninjau untuk meneroka tanah misteri ini dan bongkar harta karun yang tersembunyi di dalamnya. Siasat kuil terbiar, kubu orang gasar, gua misteri dan perkampungan kabilah, kumpul risikan tentang musuh anda dan persiapkan diri anda untuk pertempuran muktamad!

Pergerakan Askar Tidak Tersekat

Arahan baharu boleh dikeluarkan kepada askar pada bila-bila masa, menawarkan kemungkinan strategik tanpa had. Lancarkan acahan ke bandar musuh, kemudian berpusing kembali dan bergabung dengan tentera perikatan anda untuk merampas laluan. Hantar askar untuk mengutip kayu dari hutan berdekatan dan biarkan mereka menembak beberapa klan orang gasar di sepanjang jalan. Tentera juga boleh dipisahkan antara berbilang komander supaya anda boleh terlibat dalam berbilang tindakan secara serentak.

Sistem Perikatan

Takluk Kerajaan

Mod Ekspedisi

Zum Infiniti--tidak pernah dilihat sebelum ini secara mudah alih!

Bandar Khusus Tamadun

Grafik Menakjubkan

Model Karakter 3D

Dan banyak lagi…

Facebook: https://www.facebook.com/riseofkingdomsgame

Apa yang baru dalam versi terbaru 1.0.74.18

Last updated on Sep 7, 2023

Minor bug fixes and improvements. Install or update to the newest version to check it out!

Terjemahan Memuat...

Informasi PERMAINAN tambahan

Versi Terbaru

Permintaan Rise of Kingdoms Update 1.0.74.18

Diunggah oleh

LilithGames

Perlu Android versi

Android 5.1+

Available on

Mendapatkan Rise of Kingdoms di Google Play

Tampilkan Selengkapnya

Rise of Kingdoms Artikel

Rise of Kingdoms Tangkapan layar

Komentar Loading...
Bahasa
Bahasa
Berlangganan APKPure
Jadilah yang pertama mendapatkan akses ke rilis awal, berita, dan panduan dari game dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, terima kasih
Mendaftar
Berlangganan dengan sukses!
Anda sekarang berlangganan APKPure.
Berlangganan APKPure
Jadilah yang pertama mendapatkan akses ke rilis awal, berita, dan panduan dari game dan aplikasi Android terbaik.
Tidak, terima kasih
Mendaftar
Kesuksesan!
Anda sekarang berlangganan buletin kami.