We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
ikon Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

1.6.2 for Android
8.7 | 9 Reviews | 2 Posts

Penjabaran dari Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

✰✰ Link & otorisasi ku Apex Aplikasi ✰✰
Best App Nyadangkeun Mulangkeun Alat - Cadangan aktip anjeun ka kartu SD atanapi RAM atawa awan drive. Ngosongkeun gudang alat Anjeun! Gancang & leutik.
Super APK Nyadangkeun Mulangkeun Alat - Basajan Transfer: APK Extractor & APK Editor & APK Installer & APK sharer!
Aplikasi Nyadangkeun & Mulangkeun mangrupakeun Leutik, Basajan, Mudah alat cadangan dikembangkeun ku Amanah Lab, anu boga tujuan pikeun ngamekarkeun mangpaat Alat & Produktivitas aktip alat Android.

Naon tiasa ngalakukeun kalawan App Cadangan & Mulangkeun?

- PCplus Balik-up & Mulangkeun aktip nu teu dipake remen ka simpen deui spasi .It mangrupakeun appsaver na APK cadangan asisten.
- Otomatis Balik-up & Mulangkeun multi-versi ulah apdet perlu atanapi sugema.
- tumpak Balik-up & nampi & Mulangkeun aktip anjeun pikeun ningkatkeun kaamanan data.
- ngaropea Balik-up & Mulangkeun aktip pikeun nyieun appstore lokal sorangan sarta mindahkeun & dibagikeun aktip pikeun batur.

Highlights of App Cadangan & Mulangkeun

APK Extractor - nimba & meunangkeun file APK sarta ékspor sakumaha duplikat.
APK Editor - Downgrade aplikasi versi lamun daek leuwih diropéa.
APK Installer - Nampa & Mulangkeun & cageur apks sanggeus faktor ngareset atawa dina alat anyar.
APK Asisten - Jieun Playstore lokal sorangan ku nyieun aplikasi nepi.
APK Daptar Refresher - Otomatis refresh Anjeun daptar aplikasi.
APK Sharer - migrasi & Kirim aktip alat béda. Nampi aktip ti alat sejenna bari lalulintas ngan bisa laksana atawa jaringan nu sanes dina kaayaan alus.

Pitur

· Nyadangkeun Mulangkeun mun Lokal sacara standar
· Mudah Cadangan & Mulangkeun ka kartu SD éksternal
· Super Cadangan & Mulangkeun mun Awan drive
· Basajan Cadangan & Mulangkeun mun Awan ngajalankeun tetep sababaraha versi
· Scan APK & file dina alat Anjeun
· Otomatis Nyieun aplikasi nepi ka bewara
· Mudah aktip Nyadangkeun tanpa nutup aranjeunna
· Tembongkeun & Cadangan & Mulangkeun aktip Sistim
· Cadangan otomatis Jadwal
· Otomatis Daptar refresher
· Tembongkeun cadangan 'ukuranana & waktos & versi & ngaran
· Nangtayungan cadangan & balikkeun ngalawan ngahapus

· PCplus & cadangan tumpak balikkeun, ngirim nampi, unggah download
· Pépéling & Download aktip pikeun di Google Drive, Dropbox, jsb
· Kirim & Bagikeun & Nampa cadangan liwat Email atawa saluran sejen
· Nimpa & Downgrade & versi heubeul Nyadangkeun
· Atur aplikasi ku dipasang / diarsipkeun
· Susun dipasang & diarsipkeun ku ngaran, tanggal, ukuranana
· Tembongkeun Lokal & kartu SD pamakéan gudang

· Speed ​​Hypershell
· Cache cleaner & App Daptar Anyarkeun Manajer
· Scan virus / malware pikeun kaamanan mobile
· Toél & Tahan aktip mariksa rinci
· Bagikeun pasar Tumbu tur tingal inpo wincik tentang aplikasi nu
· Search aktip di Playstore
· Pilihan pikeun ngarobah jadwal sapopoé, mareuman jadwal otomatis.
· Rupa-rupa aplikasi & APK dirojong kaasup Game, Alat, Media Sosial jsb
· App Mulangkeun & Pamulihan Phone, Samsung / Xiaomi / Lenovo / Motorola cadangan dirojong


Aya bewara:

1- App Cadangan & Mulangkeun bisa cadangan / balikkeun data atawa setélan ngeunaan aktip, éta ukur cadangan / balikkeun file APK.
2- App Cadangan & Mulangkeun mangrupakeun APK, Game Extractor nu ukur bisa mulangkeun file APK nu geus dicadangkeun sateuacan.
3- Lamun hoyong aktip otomatis cadangan, mangga buka aplikasi kami samémeh ngamutahirkeun aktip.
4- aktip Mangga cadangan mun kartu SD atanapi awan saméméh faktor Ngareset, atawa cadangan bakal dipiceun alatan pangwatesan sistem.
5- Kanggo sababaraha alat, alat cadangan aplikasi kami teu tiasa ngarojong SAF idin sangkan eta teu bisa pindah ka kartu SD. Mangga cobian ku Nyadangkeun Mulangkeun - APK Extractor.

Kawas kami on Facebook: http://bit.ly/2fWMvS7
Gabung Komunitas Google+ kami: http://bit.ly/2fchGrv
Contact us: support@trustlab.mobi
Tampilkan Selengkapnya

Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.6.2 Memperbarui

2020-02-06
- Fix Restore Crash Bug!!

Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Versi sebelumnya
  • V1.6.2 4.4 MB XAPK APKs

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

    2020-02-06

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.6.2 (162)

    Update pada: 2020-02-06

    Uploaded by: Mohamed Ouchette

    Perlu Android versi: Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

    Pengenal: cad5272fab420646447175679337de0d6f4220a2 Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.6.2(162) aman diverifikasi

    Screen DPI: 160-480dpi

    Architecture: arm64-v8a

    Base APK: mobi.usage.appbackup.apk

    Split APKs: config.ar, config.arm64_v8a, config.de, config.en, config.es, config.fr, config.hi, config.in, config.it, config.iw, config.ja, config.ko, config.ms, config.nb, config.nl, config.pl, config.pt, config.ru, config.sv, config.th, config.tr, config.vi, config.xxhdpi, config.zh

    Berkas SHA1: 842cbc199741e76d501ec13118116d68588c1e42

    Ukuran file: 4.4 MB

    Apa yang terbaru:

    Unduh

  • V1.6.0 4.5 MB APK

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

    2020-01-13

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.6.0 (60)

    Update pada: 2020-01-13

    Uploaded by: زهرة اﻹسلام

    Perlu Android versi: Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

    Pengenal: cad5272fab420646447175679337de0d6f4220a2 Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.6.0(60) aman diverifikasi

    Screen DPI: 160-640dpi

    Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

    Berkas SHA1: c009d3974d49c69eaa82e271c12326931ebacfcb

    Ukuran file: 4.5 MB

    Apa yang terbaru:

    Unduh

  • V1.5.9 6.2 MB APK

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

    2018-12-19

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.5.9 (59)

    Update pada: 2018-12-19

    Uploaded by: Mohamed Ouchette

    Perlu Android versi: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

    Pengenal: cad5272fab420646447175679337de0d6f4220a2 Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.5.9(59) aman diverifikasi

    Screen DPI: 120-640dpi

    Architecture: armeabi, armeabi-v7a

    Berkas SHA1: 169ffd701a8d81283a400a1246a8e0b4090a0344

    Ukuran file: 6.2 MB

    Unduh

  • V1.5.8 6.2 MB APK

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

    2018-12-11

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.5.8 (58)

    Update pada: 2018-12-11

    Uploaded by: Mohamed Ouchette

    Perlu Android versi: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

    Pengenal: cad5272fab420646447175679337de0d6f4220a2 Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.5.8(58) aman diverifikasi

    Screen DPI: 120-640dpi

    Architecture: armeabi, armeabi-v7a

    Berkas SHA1: ce3280f731d8afd74509745b890c3dfce18e632a

    Ukuran file: 6.2 MB

    Unduh

  • V1.5.2 5.2 MB APK

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

    2018-09-20

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.5.2 (52)

    Update pada: 2018-09-20

    Uploaded by: Cam Thau

    Perlu Android versi: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

    Pengenal: cad5272fab420646447175679337de0d6f4220a2 Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.5.2(52) aman diverifikasi

    Screen DPI: 120-640dpi

    Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

    Berkas SHA1: bd2e17afa82d2ebdf7eb07b35a2b1ddd4d6a28ac

    Ukuran file: 5.2 MB

    Apa yang terbaru:

    Unduh

  • V1.4.8 5.2 MB APK

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer

    2018-09-18

    Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.4.8 (50)

    Update pada: 2018-09-18

    Uploaded by: Mohamed Ouchette

    Perlu Android versi: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

    Pengenal: cad5272fab420646447175679337de0d6f4220a2 Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer 1.4.8(50) aman diverifikasi

    Screen DPI: 120-640dpi

    Architecture: arm64-v8a, armeabi, armeabi-v7a, mips, mips64, x86, x86_64

    Berkas SHA1: 2e70d7a1425e7e2bbb57f18270b1d9dff1cfc597

    Ukuran file: 5.2 MB

    Apa yang terbaru:

    Unduh

Mirip dengan Aplikasi Nyadangkeun Mulangkeun Transfer
Komentar Loading...
Jadilah yang pertama mengomentari.
Aplikasi Populer Dalam 24 Jam Terakhir
Download
APKPure app