ICTiFied icon

ICTiFied APK

  • Author:

    Ideebv

  • Latest Version:

    1.7.0.0

  • Publish Date:

    2015-10-12

The description of ICTiFied

’Elke organisatie wordt een ICT-bedrijf.’ Mooie uitspraak, maar hoe gaat dat er in de toekomst precies uitzien? Zet BYOD door of wordt het een geheel ander concept? Welke mobiele apps gaan succesvol worden in de toekomst en hoe snel verdwijnen ze weer? Hoe transformeert de ICT-adviseur naar ICT-makelaar van cloud diensten? Wat kunnen we allemaal van the internet of things verwachten? Krijgen we smart buildings of smart cities? Of gaat het zelfs nog verder dan dat? Er komen smart machines, de auto industrie veranderd volledig en wat betekent een zelfrijdende connected auto voor de dealer? Wat gebeurt er met 3D-printing in de gezondheidzorg? En als alles aan elkaar hangt en met elkaar communiceert, hoe kunnen we die grote data lakes real time analyseren?

Are you ‘ICTiFied’?

Er staan kortom grote veranderingen aan te komen. Hoe houdt de ICT-branche zich staande temidden van al die dynamiek? Wat is haar toegevoegde waarde? En welke gevolgen heeft de enorme snelheid waarmee alle veranderingen op ons af komen? Genoeg redenen om op dinsdag 13 oktober 2015 present te zijn tijdens ICTiFied: de tweede editie van ’hét Brabants ICT-event.’ Hier kunt u er alles over horen!

Ook dit jaar presenteren we een heel gevarieerd programma, zowel voor deelnemers die geïnteresseerd zijn in de techniek alsook voor deelnemers die vooral het fijne willen weten van de toepasbaarheid van ICT. Tijdens ICTiFied zal een keur aan sprekers u bijpraten over strategische, tactische en technische perspectieven en ontwikkelingen in de branche. Door de combinatie van boeiende presentaties en een bedrijvenmarkt waar marktpartijen zich presenteren is ’hét Brabants ICT-event’ inmiddels uitgegroeid tot dé plek in Brabant waar men van gedachten kan wisselen over trends in de ICT: er is volop ruimte om elkaar inhoudelijk, sociaal en zakelijk te treffen.

Gaan we dinsdag 13 oktober allemaal sluitende antwoorden krijgen op belangrijke vragen die ons bezig houden richting 2020? Waarschijnlijk niet. Maar uw deelname is wel een goede ’next step’ om die turbulente tijden goed voorbereid tegemoet te gaan.

Wilt u op de hoogte blijven? Download de app!

Show More
ICTiFied APK Version History
Request ICTiFied UpdateRequest Update
ICTiFied 1.7.0.0 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 1.7.0.0 (12) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-08-11

Signature: 7bb234badda1fd2cbc65f74983798f9d2a33f556 ICTiFied 1.7.0.0(12) apk safe verified

APK File SHA1: c755a165a3a6bec04af0129c123488ec7ca8eaa9

Download APK(25.0 MB)

Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App