Hyttestyring icon

Hyttestyring APK

5 votes, 3.2/5

The description of Hyttestyring

Endelig en ny og forbedret utgave av Hyttestyring applikasjonen!

MERK: Dette er en "åpen beta" versjon - vi ønsker å få tilbakemeldinger på hva vi kan forbedre eller forenkle, ris og ros. Kanskje er det en eller flere funksjoner du savner? Si det til oss!


Hyttestyring lar deg fjernstyre enheten din fra din telefon. Den eneste forutsetningen er at du har et aktivt Pluss-abonnement fra Hyttestyring AS og at du har kjørt gjennom førstegangsoppsettet på våre websider. Til forskjell fra den andre applikasjonen vi har utgitt, er denne mye smartere og laster ned oppsettet og viser kanaler, temperaturfølere og termostater for din enhet og lar deg overvåke status og kontrollere disse.

Programmet krever internettilgang da all kommunikasjon foregår via vår server. Telefonen din vil ikke sende SMS-meldinger direkte til enheten, men via nettet. Du trenger en Android telefon med versjon 4 eller nyere, og selv om den per nå ikke er tilpasset nettbrett så vil det selvsagt fungere der også.

Bruk av applikasjonen:
1. Logg deg inn med enhetens telefonnummer og 4-sifrede PIN-kode. PIN-koden anga du under førstegangsregistreringen og du kan se hva den er ved å logge deg inn på din konto på www.hyttestyring.com.

2. Appen henter ned oppsettet fra din enhet. Det første fanen viser grunnleggende informasjon om enheten din, og den andre viser alle kanalene du har registrert.

3. App-en husker innloggingen din helt til du går til menyen og velger "Logg ut".

4. Dersom du ønsker å legge til eller endre kanalnavn eller temperaturgrenser må dette gjøres via kontoen din på www.hyttestyring.com. For å se endringene du har gjort på websidene må du logge ut og inn av applikasjonen via menyen.

5. I øverste del av vinduet er det en oppdateringsknapp som kan brukes for å be om en statusoppdatering.

6. Kanalene aktiveres ved å dra bryteren til ønsket posisjon. For termostatkanaler og enheter som ikke støtter lagring av "Komforttemperatur" brukes 21-22°C som når "Komfort" er aktiv, og grunnoppsettet fra din webkonto når den er inaktiv.

Show More
Hyttestyring APK Version History
Request Hyttestyring UpdateRequest Update
Hyttestyring 1.0.14 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 1.0.14 (14) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-11-21

Signature: ae30836e7f7b4e2c47ef7fd8e9daea5e9583a7cc Hyttestyring 1.0.14(14) apk safe verified

APK File SHA1: 28d9cc56ce44567912da2d72323a5a01a5df32ef

What's new: Mindre feilretting som forårsaket kræsj i enkelte tilfeller

Download APK(11.0 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App