We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Hootchie Koe icon

Hootchie Koe

1.2.3 for Android

The description of Hootchie Koe

Zo wordt het wel heel gemakkelijk om Hootchie Koe te volgen.Vertrouw op de nieuwtjes van Hans Wisselink voor, tijdens en na het festival. Chat met andere gebruikers over Hootchie Koe en verrassingen.

De visie achter deze app is dat je binnen een geografisch kader kan chatten over gebeurtenissen die om je heen gebeuren. Dit wordt gedaan middels een cirkel waarvan jij het middelpunt bent (deze cirkel heeft een straal en bepaalt je bereik). Loopt er iemand in jouw cirkel dan kan je met elkaar chatten over gebeurtenissen, nieuwtjes, kolder. De straal van de cirkel is instelbaar op onze server en wij zullen deze ‘vernauwen’ tot op het festivalterrein tijdens Hootchie Koe.

Want:

Wat op Hootchie Koe gebeurt, blijft op Hootchie Koe.

Er zijn geen profielfoto’s, functies tot groepsvorming of likes. Iedereen is anoniem en mag deelnemen aan dit experiment.

Tijdsduur van berichtjes zijn nu 24 uur, maar zullen ook verkort worden tot slechts een uur. Duurzaamheid is voor andere lieden, onze berichten zijn vluchtig. En op Hootchie Koe is zo veel te beleven … Daarom.

Show More

Hootchie Koe Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Hootchie Koe
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App