Hoi-Makelaars icon

Hoi-Makelaars APK

1 votes, 5.0/5
  • Author:

    Realworks BV

  • Latest Version:

    2.0

  • Publish Date:

    2014-02-12

The description of Hoi-Makelaars

De HOI Makelaars -app is een persoonlijke tool om direct op de hoogte te zijn van ons laatste aanbod. U kunt op een overzichtelijke manier door ons aanbod scrollen en direct alle details bekijken zoals, foto's, plattegronden, kenmerken en natuurlijk waar de woning is gelegen op de kaart. Ook kunt u woningen volgen door ze als uw favoriet te kenmerken. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte!
Wilt u een brochure thuis gestuurd krijgen of meteen bezichtigen dan kunt u via de HOI Makelaars-app direct telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Zelf uw huis verkopen, samen met de kracht van een NVM internetmakelaar en Funda. Dat is HOI Makelaars!

Met HOI Makelaars bespaart u op uw makelaarskosten!
Voor een vaste lage courtage van € 795,= inclusief BTW heeft u uw eigen NVM Makelaar in de hand.

Alle Voordelen op een rij:

Persoonlijke verkoopstrategie;
Zelf actief betrokken;
Bereik alle kopers;
De perfecte bezichtiging;
Alles voor maar € 795,- inclusief BTW.
Persoonlijke verkoopstrategie
HOI Makelaars start met een heldere plan van aanpak. Uw persoonlijke HOI Makelaar bespreekt samen met u de beste vraagprijs- en verkoopstrategie, volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Uw woning wordt vervolgens door ons prominent op Funda geplaatst. Klaar voor de start!

Zelf actief betrokken
Bij HOI Makelaars bent u de bestuurder over de verkoop van uw woning. Via uw eigen persoonlijke pagina blijft u 24/7 up-to-date over alle zaken rondom de verkoop van uw woning. Daarnaast geniet u volledig van onze backoffice welke u via telefoon, sms en e-mail op de hoogte houdt van belangrijke ontwikkelingen.

Bereik alle kopers
Door uw woning via ons Huis-Op-Internet pakket te verkopen, verkoopt u zelf waarbij uw woning prominent op Funda geplaatst wordt. Daarnaast informeren wij alle woningzoekenden ingeschreven bij HOI Makelaars en andere makelaars in uw regio, die overeenkomen met de kenmerken van uw woning. Met ons als uw internetmakelaar bereikt u alle kopers en woningzoekende om tot een succesvolle verkoop van uw woning te komen.

De perfecte bezichtiging
Uit onderzoek blijkt dat 80% van de kopers het liefst door u rondgeleid wilt worden! U weet namelijk alles van uw huis en buurt en kunt dit daarom veel persoonlijker vertellen dan een makelaar. U plant de bezichtiging wanneer het u en uw potentiële koper uitkomt. Of dat nou overdag, in de avond of het weekend is.

Wilt u liever niet zelf de bezichtigingen verzorgen? Geen zorgen, vraag uw HOI Makelaar naar de mogelijkheden. Dat is de kracht van onze persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning.

Alles voor maar € 795,- inclusief BTW
Door uw actieve rol bij de verkoop van uw huis bespaart u aanzienlijk op uw makelaarskosten. Omdat wij samen de taken verdelen en u het leukste deel van het verkoopproces zelf doet kunnen wij onze diensten voor een vaste en lage courtage van € 795,- inclusief BTW aanbieden. Hierdoor bespaart u niet alleen al snel duizenden euro's, maar geniet u voornamelijk van uw eigen NVM internetmakelaar, en alle voordelen van Funda!

Kijk voor meer informatie op www.hoi-makelaars.nl, bel naar 088 - 4000 600 of e-mail naar [email protected]

HOI Makelaars | De beste keus in makelaarsland.

Show More
Hoi-Makelaars APK Version History
Request Hoi-Makelaars UpdateRequest Update
Hoi-Makelaars 2.0 for Android 3.0+ APK Download

Version: 2.0 (2) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-08-10

Signature: 6101ee9b49e231c9ef3871011b746a86da09cf4a Hoi-Makelaars 2.0(2) apk safe verified

APK File SHA1: ed57099263c78f150ad6f935aa5dabea415d0020

What's new: * NVM inlogscherm toegevoegd * Interface gewijzigd

Download APK(1.6 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App