Heroma MinaÄrenden icon

Heroma MinaÄrenden APK

  • Author:

    CGI Sverige

  • Latest Version:

    1.0.0

  • Publish Date:

    2015-10-01

The description of Heroma MinaÄrenden

I denna app kan du som är chef, hos en arbetsgivare som använder HR-systemet Heroma, snabbt få översikt över din personals ärenden gällande arbetsförändring, frånvaro och ledighet. Du kan enkelt, smidigt och direkt i din smartphone godkänna och hantera ärenden och även skicka vidare och överlämna dem. Det finns också möjlighet att direkt ringa eller skicka ett sms till personen.

Du kan när det passar dig logga in via appen och se en tydlig översikt över dina aktuella ärenden som behöver hanteras. På startsidan får du en god överblick över antal olika ärenden som är aktuella och du kan där klicka dig vidare genom de olika kategorierna. Smidigt, enkelt och när det passar dig.

Observera att detta är en klient till HR-systemet Heroma och för att inloggning ska vara möjlig krävs det att funktionerna är aktiverade hos din arbetsgivare.

Heroma är ett komplett personalsystem för alla personalprocesser. Stöd för processer för rekrytering, personalutveckling, personaladministration, rehabilitering, schema och bemanning, vikariehantering, LAS-hantering och kursadministration.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App