We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
HepaCare - Mobil hepatitisz szűrőállomás icon

HepaCare - Mobil hepatitisz szűrőállomás

1.0.5 for Android

The description of HepaCare - Mobil hepatitisz szűrőállomás

A hepatitisz B (HBV) és hepatitisz C (HCV) vírusok a véráramba kerülve a máj krónikus gyulladását, valamint a májsejtek elhalását idézik elő. Ennek következményeként a májszövet kötőszövetesen átépül és végül májzsugor (cirrhózis), majd később májrák alakulhat ki.

Fontos tudni, hogy a krónikus HBV és a HCV fertőzés sokáig (akár 20-50 évig!) nem okoz jellegzetes panaszt vagy tüneteket. Ezalatt megindul a máj kötőszövetes átépülése, amely a fertőzés időben történő felfedezésével és a betegség kezelésével megállítható, s megindulhat a máj lassú regenerációja.

Az elmúlt évtizedben a krónikus vírushepatitiszek kezelési eredményei nagymértékben javultak, a hepatitisz C immár gyógyíthatóvá vált, a krónikus hepatitisz B pedig tartósan kezelhetővé.

Ezen applikáció célja, hogy a krónikus hepatitisz B és hepatitisz C rizikótényezőit felmérő kockázatbecslő kérdőívvel felmérje a felhasználó veszélyeztetettségét és a rizikóval rendelkezőket szűrőállomásra, a magas rizikóval rendelkezőket akár közvetlenül hepatológiai szakrendelésre irányítsa.

Töltse ki a kérdőívet, tájékozódjon a rizikófaktorokról és ne engedje, hogy idővel a vírus visszafordíthatatlan pusztítást okozzon a májában!
Show More

HepaCare - Mobil hepatitisz szűrőállomás Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App