HBO GO Macedonia icon

HBO GO Macedonia APK

The description of HBO GO Macedonia

Пред преземање на апликацијата, ве молиме проверете го списокот на поддржани уреди на страницата за често поставувани прашања: http://www.hbogo.mk/pages/faq.aspx.

Пописот на поддржани уреди редовно се надополнува.

HBO GO® е интернет услуга на видео на барање.

HBO GO нуди повеќе од 2800 наслови: холивудски блокбастери и најдобри серии, вклучувајќи ги и сите сезони на култните HBO серии, цртани филмови, контроверзни документарци, спектакуларни концерти и многу повеќе од тоа. Сето тоа ви е достапно на мобилни уреди – кога било, каде било.

Поддржани верзии на Android: 4.0 и понови

HBO GO® апликацијата овозможува:
- омилените наслови да ги носите со себе: гледајте ги најдобрите HBO содржини, вклучително и хит филмови, нови серии од култната HBO оригинална продукција меѓу кои ќе ги издвоиме сериите „Игра на тронови“, „Винил“, „Вистински детектив“, „Силициумска долина“, „Банши“, „Апсолутна власт“, „Браќа по оружје“, „Девојки“, „Свита“, „Лери Дејвид“ и многу други. Освен тоа, ќе можете да уживате и во наградувани документарци и бројни други содржини!

- да ги гледате сите сезони на култните HBO серии како што се „Сопранови“, „Игра на тронови“, „Вистинска крв“, „Сексот и градот“, „Нарко-мрежа“, „Два метри под земја“ и многу други.

- најновите епизоди на одбрани серии да ги гледате во исто време како и гледачите во САД.

- никогаш да не пропуштите ниту еден момент од вашите омилени серии и филмови – на HBO GO можете да пристапите кога ќе посакате, каде и да сте.

За да ја користите HBO GO® апликацијата на мобилни уреди потребно е да имате 3G или WiFi врска кон интернет. Гледањето на програмските содржини преку HBO GO апликацијата за мобилни уреди може да генерира зголемена потрошувачка на интернет сообраќај. За повеќе информации, ве молиме да се обратите кај вашиот оператор.

©2016 Home Box Office, Inc. Сите права се задржани.
Show More

What's new

2017-07-23
Корекции на грешки
Advertisement
HBO GO Macedonia APK Version History
Request HBO GO Macedonia UpdateRequest Update
HBO GO Macedonia 4.8.0 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 4.8.0 (192344720) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2017-07-23

Signature: 0810fa0c564e10cb0427eaa532f46aec1ce2c94f HBO GO Macedonia 4.8.0(192344720) apk safe verified

APK File SHA1: 68f70308021bec9af121333831f937905780b94e

What's new: Корекции на грешки

Download APK(54.9 MB)

HBO GO Macedonia 4.7.3 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 4.7.3 (192344700) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2017-02-03

Signature: 0810fa0c564e10cb0427eaa532f46aec1ce2c94f HBO GO Macedonia 4.7.3(192344700) apk safe verified

APK File SHA1: 9967b0ae9b1801c4a2c6314d3456cea3c879c40c

What's new: - Корекции кај Chromecast

Download APK(39.9 MB)

HBO GO Macedonia 4.7.2 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 4.7.2 (192344646) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2016-11-23

Signature: 0810fa0c564e10cb0427eaa532f46aec1ce2c94f HBO GO Macedonia 4.7.2(192344646) apk safe verified

APK File SHA1: 0d810f4bb335a7be6e44f787deb0ddcbe2429ea9

What's new: - Minor bugfixes - Player fix for Lenovo Tab2 A710F, Alcatel Pixie 807 More...

Download APK(39.9 MB)

HBO GO Macedonia 4.7.0 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 4.7.0 (192344620) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2016-08-25

Signature: 0810fa0c564e10cb0427eaa532f46aec1ce2c94f HBO GO Macedonia 4.7.0(192344620) apk safe verified

APK File SHA1: fbcf91c6d29a52a083cec4ff9696c452ac984ad0

What's new: - Поддршка за Android N - Корекции кај Chromecast More...

Download APK(40.3 MB)

HBO GO Macedonia 4.6.0 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 4.6.0 (192344617) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2016-05-24

Signature: 0810fa0c564e10cb0427eaa532f46aec1ce2c94f HBO GO Macedonia 4.6.0(192344617) apk safe verified

APK File SHA1: 067f016f50373f30a7da01dc8aa08c99ec945461

What's new: Корекција на грешки

Download APK(38.2 MB)

HBO GO Macedonia 4.5.7 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 4.5.7 (192344615) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2016-04-14

Signature: 0810fa0c564e10cb0427eaa532f46aec1ce2c94f HBO GO Macedonia 4.5.7(192344615) apk safe verified

APK File SHA1: 997407c8178d0cf35fef4402110373d3497a8b82

What's new: Корекција на грешки

Download APK(37.8 MB)

HBO GO Macedonia 4.5.0 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 4.5.0 (192344611) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2015-12-23

Signature: 0810fa0c564e10cb0427eaa532f46aec1ce2c94f HBO GO Macedonia 4.5.0(192344611) apk safe verified

APK File SHA1: 733bef8b99459158158c065da772e531fc6b1603

What's new: - Корекција на грешки

Download APK(37.8 MB)

HBO GO Macedonia 4.4.11 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 4.4.11 (192344411) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2015-10-11

Signature: 0810fa0c564e10cb0427eaa532f46aec1ce2c94f HBO GO Macedonia 4.4.11(192344411) apk safe verified

APK File SHA1: 102dea0a0385eab237a4006778d6cc51d44b1083

Download APK(34.9 MB)

Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App