We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Haselhoff icon

Haselhoff

1.0.1 for Android

The description of Haselhoff

Haselhoff groep is het ICT werving & selectiebureau met al 30 jaar ervaring op de Nederlandse markt

Haselhoff ICT Flex biedt bedrijven en interim managers het platform om elkaar te vinden op het gebied van ICT interim posities

In de 30 jaar van haar bestaan (2016) richt de Haselhoff Groep zich uitsluitend op het werkgebied waarvan zij verstand heeft: de informatie- en communicatietechnologie (ICT).

Het werven en selecteren van ICT professionals voor een vast dienstverband of op tijdelijke basis is een specialisme, dat bedrijven graag uitbesteden aan een ICT specialist zoals de Haselhoff Groep. Ons bureau bedient zowel de vraag- als de aanbodszijde, dat wil zeggen zowel de gebruikers van ICT (bedrijfsleven en overheid) als de aanbieders van ICT producten en diensten. Onder de eerste groep treft men ICT managers, ICT architecten, consultants en specialisten, ICT projectmanagers en (technische) projectleiders aan. Onder de tweede groep ook business unit managers, sales- en accountmanagers, (presales)consultants.
Ethiek en professionaliteit zijn voor ons belangrijke waardes. Maar liefst 75% van onze opdrachtgevers zijn mensen, die eerder als kandidaat met ons in contact zijn gekomen. Dat doen ze niet zonder reden en daar zijn wij best trots op.

Show More

Haselhoff Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Haselhoff
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App