Handbok Byggkeramik icon

Handbok Byggkeramik APK

The description of Handbok Byggkeramik

Handbok byggkeramik behandlar kakel och klinker i både torra och våta utrymmen - från planering till utförande. Handboken är gratis att använda av medlemmar i Golvbranschen, GBR och riktar sig till besiktningsmän, projektörer, byggherrar, projektplanerare, arkitekter, tekniska konsulter, leverantörer, försäkringsbolag samt till montörer och arbetsledare.

Du som är anställd på ett företag anslutet till Golvbranschen, GBR, har fri tillgång till innehållet i Handbok Byggkeramik. Du laddar då hem appen som heter Handbok Byggkeramik och loggar in med samma uppgifter som du använder till Golvbranschens medlemssidor. Du som inte arbetar på ett anslutet företag betalar 50 kr per månad exkl moms för tillgång till appen. Du laddar hem Handbok Byggkeramik och därefter kan du köpa ditt abonnemang månadsvis direkt i appen.

INNEHÅLL

- Grundläggande översikt över de vanligast förekommande keramiska materialens egenskaper och användningsområden i torra och våta utrymmen.

- Uppgifter om olika toleranskrav, regelsystem och gällande förutsättningar för att uppfylla fackmässiga golv- och väggentreprenader.

- Tekniska lösningar och beskrivningar.

Uppdatering av handboken görs regelbundet.


FUNKTIONER

- dela enkelt med dig av artiklar och illustrationer via epost

- skapa bokmärken och bygg din egen handbok

- lätthanterlig och avancerad sökfunktion
Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App