We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Handboek Brandweer Zeeland icon

Handboek Brandweer Zeeland

2.4.3 for Android

The description of Handboek Brandweer Zeeland

Brandweer Zeeland is een onderdeel van Veiligheidsregio Zeeland.

Deze app biedt aandachtskaarten, instructiekaarten en procedures voor alle brandweercollega's overzichtelijk bij elkaar in digitale vorm. Het geeft op snelle en eenvoudige wijze toegang tot de meest actuele informatie, geldig voor brandweer Zeeland.

De doelstelling is tweeledig. Enerzijds voor gebruik tijdens een repressieve inzet, maar anderzijds ook ter voorbereiding op de repressieve taakuitvoering. Alle hierin genoemde aandachtskaarten, instructiekaarten en procedures zijn van toepassing en/of relevant voor de brandweer in Zeeland. Ontwikkelingen en aanpassingen worden zo spoedig mogelijk doorgevoerd, het is daarom een dynamisch naslagwerk. Gebruikers krijgen een melding bij aanpassingen.

De gebruiker mag dit Handboek alleen gebruiken als naslagwerk. Eigen waarneming, ervaring, geoefendheid, vakkennis en ondersteuning zijn minstens net zo belangrijk.

Ondanks de grootste zorgvuldigheid is er geen aansprakelijkheid voor verkeerd gebruik van de gegevens of eventuele onjuistheden. Vragen en opmerkingen kunnen vanuit de app worden gesteld.

Team Operationele Voorbereiding
Show More

Handboek Brandweer Zeeland 2.4.3 Update

2018-01-01
Hoofdstuk kan direct een website tonen

Handboek Brandweer Zeeland Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Similar to Handboek Brandweer Zeeland
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App