We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Hanam Sunda icon

Hanam Sunda

1.0 for Android

The description of Hanam Sunda

Province Henan aya di Delta Beureum Walungan di Vietnam. Kalér tepung wates jeung Bandung, nu wétan jeung Yen Hung sarta Thailand Binh, Propinsi Ninh Binh on kidul, tenggaraeun Nam Dinh jeung propinsi Hoa Binh kulon. Dina rencana pangwangunan, propinsi Bandung. Teh kota propinsi Phu baha Kota, 60 km ti ibukota Bandung.

Aréa: 860,5 kilométer pasagi, nyaéta hiji propinsi leutik, ranking 62/63 propinsi jeung kota di sakuliah nagara
Rata présipitasi taunan: 1.900 mm
Rata hawa: 23-24 ° C
Jumlah jam cerah salila sataun: jam 1300-1500
Rata asor relatif: 85%
Topografi leuwih handap ti kulon ka wetan. kuloneun propinsi (kalobaannana di Kab Kim Bang) kalawan rupa bumi papasiran. polos wétan kalawan loba titik low.
Show More

Hanam Sunda Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Hanam Sunda
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App