We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
GTCont - facturare și gestiune icon

GTCont - facturare și gestiune

1.0.7 for Android

The description of GTCont - facturare și gestiune

GTCont v3 este o aplicație completă de gestiune stocuri, facturare, avize și NIR-uri, cu module ERP, CRM și raportare completă.
Aplicația principală este disponibilă online, astfel încât nu contează ce sistem de operare folosești pe stațiile de lucru. Modulele programului GTCont pot fi modificate la cererea ta, inclusiv rapoarte ce pot fi exportate în diferite formate (xls, pdf, html) sau tipărite pe orice imprimantă.

Caracteristici principale GTCont:

→ Gestiune: operațiile și rapoartele necesare gestiunii sunt conținute în mai multe module care lucrează împreună: cu modulul de intrări și ieșiri gestionezi facturile, NIR-urile, avizele și bonurile fiscale de la furnizori și către clienți; modulul de stocuri iți gestionează stocurile în fiecare gestiune la orice moment de timp; modulul de producție, împreună cu bonurile de transfer și consum completează gestiunea stocurilor și mișcările între gestiuni.
Poți defini oricâte gestiuni ai nevoie, chiar dacă ele se află în locații diferite.
→ ERP: planificarea resurselor companiei este asigurată de mai multe module: modulul de flota te atenționează atunci când urmează să expire o asigurare, licență sau revizie, modulul de sarcini iți permite să trasezi rapid și de oriunde sarcini personalului ce va fi notificat imediat, modulul de centre de profit te ajută să vezi ce componentă a afacerii tale este cea mai profitabila.
→ CRM: managementul relațiilor cu clienții este pus la dispoziție de mai multe module: contracte, comenzi, oferte, proforme. Toate aceste module operează împreună pentru o administrare rapidă și facilă a relațiilor cu clienții tăi.
→ Raportare: fiecare modul conține cel putin un raport pe care îl poți consulta oricând. Orice raport poate fi exportat într-un program de calcul tabelar (Microsoft Excel, LibreOffice Calc) sau tipărit pe orice imprimantă.
→ Audit: activând modulul de audit poți oricând (și de oriunde) vedea în detaliu activitatea fiecărui utilizator. Exportând și arhivând regulat datele modulului de audit te poți proteja nu doar împotriva pierderilor accidentale de date - se pot chiar restaura date șterse intenționat!
→ Tehnologie WEB: Folosind tehnologii "deschise" (HTML/JS/CSS) platforma GTCont nu impune investiții suplimentare în software sau hardware - orice calculator capabil să afișeze o pagină web poate fi folosit pentru operarea cu GTCont - inclusiv tablete și telefoane inteligente!
→ Securitate și control: modelul de securitate se bazează pe o ierarhizare a utilizatorilor în grupe din care aceștia fac parte. Drepturile utilizatorilor pot fi restricționate atât la nivel de modul dar și la nivel de operație a oricarui modul.
→ Eficiență și disponibilitate: toate datele esentiale sunt rezumate chiar în primul ecran după autentificare. Nu e nevoie sa consulți multe liste și rapoarte pentru a avea o imagine de ansamblu asupra situației companiei. O parte din notificări, cele mai importante - de ex. cu câteva zile înainte de a fi necesar să emiți o factura către un client în baza unui contract - le poți vedea direct în primul ecran.

Disponibil oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv - calculatoare desktop și laptop cu Windows, Mac OSX sau Linux, chiar și pe tablete Android și iPad și telefoane iPhone sau Android.

În varianta gratuită, poți crea un singur utilizator și un număr de 50 de facturi de intrare/ieșire în valoare de maximum 5000 lei / lună, suficient pentru o afacere mică sau o afacere la început de drum. Acest număr de facturi nu este impus automat și vei putea factura oricând, chiar dacă în luna respectivă ai depășit atât numărul de facturi cât și valoarea maximă.

Dacă totuși ai nevoie de mai mult, conturile pro sunt disponibile la cele mai mici prețuri de pe piață - începând cu 5 euro / lună pentru 3 utilizatori!
Show More

GTCont - facturare și gestiune 1.0.7 Update

2017-03-16
- grafic evoluție financiară în ecranul principal
- raport de vânzări zilnice casă
- diverse corecturi și îmbunătățiri

GTCont - facturare și gestiune Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
 • V1.0.7 4.7 MB APK

  GTCont - facturare și gestiune

  2017-03-16

  GTCont - facturare și gestiune 1.0.7 (107)

  Update on: 2017-03-16

  Requires Android: Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

  Signature: b98320f22cc370ef6ceb21aea82ae54018548c0a GTCont - facturare și gestiune 1.0.7(107) safe verified

  Screen DPI: 120-640dpi

  Architecture: universal

  File SHA1: 5100b0a67f11b1226b9ee6bbada9e14ea32257cd

  File Size: 4.7 MB

  What's new:

  Download

Comment Loading...
Ooops! No such content!
Download
APKPure App