Green Smart Net icon

Green Smart Net APK

The description of Green Smart Net

Green Smart Net és l'eina de gestió de plagues definitiva.

La nostra aplicació està encaminada a ajudar als agricultors i als tècnics en la gestió de les plagues als cultius.

En el control de plagues s’utilitzen trampes de seguiment, mitjançant les quals es fa un seguiment de l’evolució de la població dels insectes, l’ús d’aquestes trampes implica un el correcte comptatge i registre de les captures per trampa i dia o trampa i setmana. Amb aquestes dades s’obtenen unes corbes de vol que donen idea de l’evolució de la població i permeten veure si es sobrepassen els nivells de tolerància establerts per a cada plaga i si es recomanable realitzar un tractament, així com els moments més indicats per a realitzar-los. El conjunt de dades s’introdueixen per part dels tècnics o productors en uns informes (taules de control) que en alguns casos es comparteixen amb els serveis de sanitat vegetal per tal de coordinar els avisos fitosanitaris de cada regió i cultiu.

Green Smart Net és una aplicació gratuïta que permet introduir les captures de les trampes per finca i compartir-ho amb els tecnics especialistes en plagues. Aquestes captures entrades s’envien de manera automàtica a un servidor on s’integra a una base de dades i els tècnics poden processar-les per veure la incidència d’una determinada plaga.

A més d’introduir aquestes dades, Green Smart Net també permet a l’agricultor enviar comentaris o inclús fotografies al seu tècnic per tal de facilitar al màxim la comunicació entre ells i optimitzar el rendiment de les seves finques. L’agricultor i el tècnic poden tenir converses amb altres agricultors i tècnics alhora, per el que permetrà als tècnics enviar avisos als agricultors que ell consideri oportú indicant, per exemple, que s’ha de fer algun tipus de tractament.

Es pot escriure en les converses a través d’un dispositiu mòbil o d’un ordinador, per el que li facilita la escriptura als tècnics si estan parlant amb molts pagesos i estan al seu despatx.

Show More
Green Smart Net APK Version History
Request Green Smart Net UpdateRequest Update
Green Smart Net 1.4 for Android 4.1+ APK Download

Version: 1.4 (5) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2016-05-09

Signature: 8c04c3418d1215bc83dcfd9fa7b733cb07a79322 Green Smart Net 1.4(5) apk safe verified

APK File SHA1: f8f41976c6047e33a297677252628f747f0efe42

What's new: Corregit problema de registre en alguns terminals

Download APK(1.2 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App