We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Glorya icon

Glorya

1.0.5 for Android

The description of Glorya

FRAMTIDENS SÄTT ATT BESTÄLLA SKÖNHETSBEHANDLINGAR!

Glorya är en plattform där stylister och kunder paras ihop för olika skönhetsbehandlingar. Med Glorya kan privatpersoner enkelt beställa olika skönhetsbehandlingar samtidigt som stylister kan registrera sig för att utföra dessa. Glorya är smidigt, tidseffektivt och billigt eftersom att alla tjänster utförs i kundens hem. Glorya tar salongen hem till dig!

Nedan förklaras en beställning av en skönhetsbehandling i fyra enkla steg

1. Först markerar en stylist sig för en eller flera tider som den är tillgänglig till att utföra olika skönhetsbehandlingar på (som den har kompetens inom).

2. Du kan nu som kund gå in och välja vilken typ av tjänst och tid du önskar, baserat på de tider om stylister finns tillgängliga.

3. När en kund och stylist har bokat samma tid måste båda parterna acceptera bokningen. Här sker en "double accept" där både kunden och stylisten har tillgång till informationen i varandras profiler. Om båda parterna godkänner varandra så sker en bokning. Stylisten kan nu se din angivna adress samt telefonnummer.

4. När skönhetsbehandlingen är utförd bekräftar kund och stylist att tjänsten har utförts och betalningen går därefter igenom via appen. Varje stylist har en profil med en profilbild och omdömen från tidigare kunder. Detta betyder att efter en avslutad behandling så får kunden i fråga möjligheten att betygsätta stylisten på en skala mellan ett och fem. Denna information är sedan tillgänglig för nästa kund som ska boka en tjänst från samma stylist.

Konceptet som Glorya introducerar på den svenska marknaden kan inte återfinnas någon annanstans. Företaget förespråkar modernitet och smidighet, någonting som för tillfället lyser med sin frånvaro när privatpersoner ska boka skönhetsbehandlingar. Att behandlingar från början till slut sköts och administreras via en app är något väldigt unikt, att dessa behandlingar dessutom utförs i kundens egna hem är pricken över i:et för att Glorya troligen är det mest nytänkande företaget denna bransch sett på väldigt länge. Glorya är övertygade om att appen kommer att revolutionera skönhetsbranschen!

Keywords:
Frisör
Stylist
Hår
Skönhet
Naglar
Fransar
Styling
Hair
Beauty
Makeup
Glorya
GloryaUF
Salong
Hem
Skönhetsbehandling
Billigt
Smidigt
Effektivt
Skönhetsapp
Tjänst
Eyelashes
Nails
Glorya.se
Gloria
Glorya Sverige
Glorya UF
Show More

Glorya Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App