Gjoba Online icon

Gjoba Online APK

  • Author:

    fatjoni.com

  • Latest Version:

    3.7

  • Publish Date:

    2017-02-11

The description of Gjoba Online

Ky app eshte pa pagese dhe sherben per te kontrolluar gjobat e makinave.
Ky NUK eshte aplikacion zyrtar i miratuar nga Ministria Puneve te Brendshme dhe nuk permban te dhena per drejtuesit e automjeteve.

Te dhenat terhiqen direkt nga faqja zyretare e Policise se Shtetit Shqiptar duke derguar nje kerkese elektronike. Aplikacioni thjesht proceson kerkesen dhe afishon te dhenat tek perdoruesi dhe nuk do te ruaj kurre te dhenat e perdoruesit ne vendndodhje tjeter pervec se ne pajisjen mobile te perdoruesit.

Qellimi i realizimit te ketij app eshte njoftimi i perdoruesit ne rast se ka gjobe te pa pagurar. Prandaj mbani te instaluar kete app dhe mos e fshini pasi keni kontrolluar per gjobe sepse do te njoftoheni menjehere nqs merrni nje gjobe, duke bere keshtu pagesen brenda afatit per te perfituar dhe zbritje nga gjoba.

------------
*Shenim: Duke qene se aplikacioni Gjoba Online varet teresisht nga faqja zyrtare e policise se shtetit dhe kemi vene re qe nganjehere ajo faqe eshte jasht linje, atehere edhe ky aplikacion nuk mund te verifikoje gjobat. Duhet te kuptoni qe ky nuk eshte problem i ketij aplikacioni dhe nuk mund te bejme dot gje ne per zgjidhjen e ketij problemi, pervec se te njoftojme strukturat perkatese qe menaxhojne faqen zyrtare. Duke pasur parasysh kete, nqs veni re qe aplikacioni nuk ju afishon pergjigje atehere ju lutem mos lini menjehere feedback negativ.
Show More

What's new

2017-02-12
:-v.3.7
- bug fixed
Advertisement
Gjoba Online APK Version History
Request Gjoba Online UpdateRequest Update
Gjoba Online 3.7 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 3.7 (19) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-02-12

Signature: 2ce7f7f107325bdeb4cadf990fac8a1cdec9b913 Gjoba Online 3.7(19) apk safe verified

APK File SHA1: f835a6e00646c4b0c224c7dbb99f09bf65580e56

What's new: :-v.3.7 - bug fixed

Download APK(3.4 MB)

Gjoba Online 3.6 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 3.6 (18) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-02-06

Signature: 2ce7f7f107325bdeb4cadf990fac8a1cdec9b913 Gjoba Online 3.6(18) apk safe verified

APK File SHA1: a838329f1f1b277dc41754618c716f4603e42993

What's new: :-v.3.6 - Rregulluar problemi- Shtuar opsioni i fshirjes

Download APK(3.4 MB)

Gjoba Online 3.0 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 3.0 (16) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2016-09-12

Signature: 2ce7f7f107325bdeb4cadf990fac8a1cdec9b913 Gjoba Online 3.0(16) apk safe verified

APK File SHA1: b50b2b5232f03ea6cf86325d9bd911401f853e1c

What's new: :-v.3.0 - added facebook sdk- code cleanup

Download APK(3.5 MB)

Gjoba Online 2.9 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 2.9 (15) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-09-08

Signature: 2ce7f7f107325bdeb4cadf990fac8a1cdec9b913 Gjoba Online 2.9(15) apk safe verified

APK File SHA1: 36ec529f7a621369eaa78a0e47e951a042878b93

What's new: :-v.2.9 - bug fixed- minor improvements

Download APK(3.0 MB)

Gjoba Online 2.8 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 2.8 (14) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-08-28

Signature: 2ce7f7f107325bdeb4cadf990fac8a1cdec9b913 Gjoba Online 2.8(14) apk safe verified

APK File SHA1: b03f3c5ad216f11bc1817fcb9e13a23f8f89b248

What's new: :-v.2.8 - Updated libraries- New native ad

Download APK(3.0 MB)

Gjoba Online 2.7 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 2.7 (13) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-08-12

Signature: 2ce7f7f107325bdeb4cadf990fac8a1cdec9b913 Gjoba Online 2.7(13) apk safe verified

APK File SHA1: 0ec934ed50bf7e26c942fa41ed9ec57f82df731e

What's new: :-v.2.5 - Firebase Integration- Minor improvements

Download APK(3.0 MB)

Gjoba Online 2.4 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 2.4 (10) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2016-04-07

Signature: 2ce7f7f107325bdeb4cadf990fac8a1cdec9b913 Gjoba Online 2.4(10) apk safe verified

APK File SHA1: 4243838872c49af86192826706d6fb5ba11cc8d1

What's new: :-v.2.4 - Fixed small bug- Speed improvement

Download APK(2.4 MB)

Show More
More From Developer
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App