Gjirafa.com icon

Gjirafa.com APK

  • Author:

    Gjirafa, Inc

  • Latest Version:

    2.3.2

  • Publish Date:

    2018-08-07

The description of Gjirafa.com

Gjirafa.com është makina e parë kërkimore në Gjuhën Shqipe.
Në aplikacionin mobil mund të gjeni këto shërbime:
- Kërkimi i të gjithë ueb-it shqipëtar
- Lajme nga të gjitha portalet shqip, per Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni
- Kërkim i avancuar i lajmeve nga të gjitha portalet
- Të gjitha linjat e autobusëve për Kosovë,Shqipëri dhe Maqedoni,
- Kërkimin e të gjitha makinave në shitje në Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni
- Kërkimin e të gjitha patundshmërive në shitje dhe me qira ne Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni
- Kërkimin e vendeve të lira të punës ne Shqipëri, Kosovë, dhe Maqedoni
- Kërkimin e të gjithë celularëve në shitje
- Moti për të gjitha qytetet dhe trojet shqipëtare
- Widget ne Gjuhën Shqipe, me motin, lidhje te autobusëve, si dhe top lajmet

* Te gjitha ne Shqip
* Lajme te reja nga te gjitha portalet
* Vetura (makina, automjete) ne shitje nga Shqiperia, Kosova, dhe Maqedonia (Prishtine, Tirane, Prizren, Ferizaj, Durres, Shkup, Tetove, Gostivar, Pejë, Mitrovice, Gjilan, Shkoder, Durres, Fier)
* Celulare te ndryshem ne shitje (te gjitha llojet: iphone, samsung, nokia, htc, etj)
* Moti me i sakte per rajon
* Punime, receta, libra, pdf, filma, e shume te tjera
* Te gjitha ne Shqip
Show More

What's new

2018-08-08
- Përmirësim i gabimeve
Advertisement
Gjirafa.com APK Version History
Request Gjirafa.com UpdateRequest Update
Gjirafa.com 2.3.2 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.3.2 (43) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2018-08-08

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.3.2(43) apk safe verified

APK File SHA1: 89ab509acc931c20bbbf6f91759111b62e9e563d

What's new: - Përmirësim i gabimeve

Download APK(12.0 MB)

Gjirafa.com 2.3.1 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.3.1 (42) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2018-08-02

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.3.1(42) apk safe verified

APK File SHA1: a1c9a6220011b0028feed9eb28df758b2426925c

What's new: - Dizajni i ri i applikacionit - Kërkim i avansuar- Përmirësim i gabim More...

Download APK(12.0 MB)

Gjirafa.com 2.2.2 for Android 4.1+ APK Download

Version: 2.2.2 (40) for Android 4.1+ (Jelly Bean, API 16)

Update on: 2018-06-05

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.2.2(40) apk safe verified

APK File SHA1: b33dd6706b28ff03ed4dd1a3a5327d37aac820f6

What's new: - Kushtet e përdorimit dhe politikat e privatësisë - Përmirësim i ga More...

Download APK(11.4 MB)

Gjirafa.com 2.2.1 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.2.1 (39) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-12-02

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.2.1(39) apk safe verified

APK File SHA1: e28150504fab3db81a4e4c5fe4a2e2f6a9e0f24a

What's new: - Faqja e informacionit të operatorit të autobusit - Performancë më të More...

Download APK(11.3 MB)

Gjirafa.com 2.2.0 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.2.0 (38) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-11-13

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.2.0(38) apk safe verified

APK File SHA1: 1b094a1e2a29972b8a6a84aff7bba0e24f4fef57

What's new: - Mundësia e kërkimit të linjave të autobusëve me datë - Performancë More...

Download APK(11.2 MB)

Gjirafa.com 2.1.5 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.1.5 (37) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-10-20

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.1.5(37) apk safe verified

APK File SHA1: 725d5174442ac5bbb1e1cb91ec0e30d9b9b093aa

What's new: - Përmirësim i gabimeve

Download APK(11.2 MB)

Gjirafa.com 2.1.4 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.1.4 (36) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-10-14

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.1.4(36) apk safe verified

APK File SHA1: eaefe11e255d06a47e0f8d524199ba429e677ac1

What's new: - Përmirësim i gabimeve - Përmirësime në performancë

Download APK(11.2 MB)

Gjirafa.com 2.1.3 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.1.3 (35) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-09-27

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.1.3(35) apk safe verified

APK File SHA1: 71f68a14f889a1573960e0695b0560bd9d26b387

What's new: - Përmirësim i gabimeve - Përmirësime në performancë

Download APK(11.2 MB)

Gjirafa.com 2.1.2 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.1.2 (34) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-07-12

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.1.2(34) apk safe verified

APK File SHA1: c743c28858be73b983126c4e7500f96201a3264c

What's new: Versioni 2.1.2 - Çmime në Autobusa- Performancë më e mirë- Përmirësim More...

Download APK(11.0 MB)

Gjirafa.com 2.1.1 for Android 4.0.3+ APK Download

Version: 2.1.1 (32) for Android 4.0.3+ (Ice Cream Sandwich MR1, API 15)

Update on: 2017-05-28

Signature: 8af48896b578635c5c64b4932d6e5d80ba8b3956 Gjirafa.com 2.1.1(32) apk safe verified

APK File SHA1: 396b371a07deb5e4cdb71e4480dbc8b42cc97e62

What's new: Versioni 2.1.1 - Përmirësim i gabimeve

Download APK(10.1 MB)

Show More
More From Developer
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Gjirafa.com Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App