Gjeje Fjalën icon

Gjeje Fjalën APK

  • Author:

    mandini

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2017-11-10

The description of Gjeje Fjalën

Gjeje Fjalën është një lojë atraktive ku mbrenda 60 sekondave ju duhet që të gjeni 7 fjalë për të përfunduar nivelin. Për fillim ju duhet që të hapni një llogari dhe pastaj të zgjedhni një emër me të cilin llogaria juaj do të identifikohet.
Kliko butonin Luaj dhe zgjedhni një nivel për të luajtur. Emri i nivelit ka kuptimin që të gjitha fjalët që ju do t'i gjeni kanë lidhje me atë emër. Kur loja fillon do t'ju shfaqen disa shkronja dhe ju me anë të atyre shkronjave do të formoni një fjalë. Kliko shkronjat një nga një dhe formoje fjalën. Nëse fjala që keni formuar është e saktë atëherë ju do të kaloni te fjala tjetër. Keni 60 sekonda kohë që të gjeni 7 fjalë për të përfunduar nivelin. Për cdo fjalë që ju gjeni fitoni një kredi. Kreditë ju shtohen në llogarinë tuaj vetëm pasi përfundoni 60 sekonda lojë.
Nëse klikoni butonin Më Ndihmo atëherë një përshkrim i fjalës do t'ju shfaqet. Kjo ju kushton juve 5 kredi.
Bonus Kredi ju shpërblen juve me kredi falas. Shëno kodin dhe kreditë do të shtohen në llogarinë tuaj.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App