We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Gierveld icon

Gierveld

Krone Accountants
1.1 for Android

The description of Gierveld

Gierveld-Krone Accountants Belastingadviseurs te Wierden is een klein middelgroot actief accountantskantoor met meerdere gecertificeerde accountant-administratieconsulenten. Gierveld-Krone Accountants Belastingadviseurs is aangesloten bij de branche-organisatie NBA. Door de samenstelling van ons team gaan jarenlange praktijkervaring en vakspecialisatie hand in hand met jeugdig enthousiasme en slagvaardigheid.

Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het verzorgen van de loon- en financiële administratie, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen en het verzorgen van allerhande belastingaangiften. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor adviezen omtrent bedrijfsovernames, het automatiseren van de administratie en het starten van een onderneming.

Ook al heeft u ons accountantskantoor niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om bij te blijven. Via deze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn. De BTW- en Loonheffing alert stelt u in indien u van ons kantoor een reminder wenst te ontvangen om tijdig uw aangifte te doen. Om van ons kantoor relevant nieuws te kunnen ontvangen op maat en/of gebruik te maken van de BTW- en Loonheffing alert dient u bij het downloaden van deze App pushberichten te accepteren.

Tevens komt u via deze App terecht op ons online klantportaal. Hier kunt u door ons klaargezette stukken en aangiften accorderen en raadplegen.

New in this version:
Quick-nieuws op maat
BTW- en Loonheffing Alert
Brochures en folders
Klantenportaal
Managementinformatie
Stel een vraag
Snel een offerte
Show More

Gierveld 1.1 Update

2018-03-09
verplichte technische verbeteringen

Gierveld Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
 • V1.1 13.7 MB APK

  Gierveld

  2018-03-09

  Gierveld 1.1 (22)

  Update on: 2018-03-09

  Requires Android: Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

  Signature: 7a50dbc38be416c9a094cf9a374f7b8c12220a74 Gierveld 1.1(22) safe verified

  File SHA1: f5cca666416767a58f1039728009c2e27e7565ea

  File Size: 13.7 MB

  What's new:

  Download

Similar to Gierveld
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App