G-Geschiedenis icon

G-Geschiedenis APK

4 votes, 5.0/5
  • Author:

    AppFellas NL

  • Latest Version:

    1.0.0release

  • Publish Date:

    2015-06-10

The description of G-Geschiedenis

G-Geschiedenis brengt het verleden terug tot leven. Aan de hand van boeiende verhalen en overvloedig geïllustreerde dossiers maakt u kennis met de meest markante periodes, gebeurtenissen en figuren uit onze geschiedenis. Elk nummer gaat bovendien extra diep in op een bepaald thema.

In deze app heeft u als abonnee van G-Geschiedenis gratis toegang tot de digitale edities van het blad die binnen uw abonnement vallen. In 'Mijn edities' kunt u uw edities downloaden en lezen.

Als abonnee kunt u overal en altijd de digitale edities van G-Geschiedenis lezen. Voor het downloaden van een nummer heeft u een internetverbinding nodig; het lezen ervan doet u offline.

Om de digitale editie van G-Geschiedenis op uw tablet te kunnen lezen, moet u zich eerst eenmalig aanmelden als abonnee. Daarna kunt u de laatst beschikbare nummers downloaden. Eerder gedownloade nummers blijven te allen tijde beschikbaar op uw tablet.

Bent u geen abonnee van G-Geschiedenis, dan kunt u in deze app losse nummers downloaden of een digitaal abonnement afsluiten.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App