FRESSH icon

FRESSH APK

17 votes, 4.8/5
  • Author:

    FRESSH

  • Latest Version:

    1.7

  • Publish Date:

    2015-12-08

The description of FRESSH

Ky është aplikacioni zyrtar i Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë. I konceptuar si një platformë
interaktive për Smartphone, 'FRESSH' kombinon informimin aktiv me ndërveprimin e përdoruesve.
'FRESSH APP' lehtëson komunikimin midis eurosocialistëve në gjithë territorin e Shqipërisë, duke
informuar në kohë reale mbi aktivitetet e fundit si dhe duke ruajtur koherencën nëpërmjet diskutimit
aktiv të gjithë përdoruesve të tij.
Qëllimi kryesor është shpërndarja dhe sofistikimi i mesazhit të majtë progresist, i cili është shtylla
kryesore përbërëse e Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë.

Si përdoret 'FRESSH APP'?

PROFILI - 'FRESSH APP' mundëson regjistrimin e anëtarëve të FRESSH anembanë Shqipërisë. Nëpërmjet

një procesi të shkurtër ju mund të krijoni profilin tuaj dhe të aksesoni gjithë funksionet e aplikacionit.

GALERI - Këtu mund të gjenden gjithë fotot nga aktivitetet më të fundit të Forumit të Rinisë

Eurosocialiste të Shqipërisë.

PARTNERËT - Në këtë seksion mund të njiheni me gjithë partnerët dhe entitetet të cilat mbështesin dita-

ditës FRESSH.

MESAZHE - Konceptuar si një nga pjesët më të rëndësishme të aplikacionit, ky seksion shërben për t'i

informuar në kohë reale gjithë përdoruesit e tij në lidhje me lajmërimet më të rëndësishme nga Qendra

e FRESSH.

LAJME - I përditësuar në kohë reale, ky seksion shërben për të informuar anëtarët e Forumit në lidhje

me aktivitetet më të fundit anembanë Shqipërisë.

EVENTE - Këtu mund të informoheni dhe regjistroni pjesëmarrjen për aktivitetet e programuara të

Forumit të Rinisë Eurosocialiste të Shqipërisë.

Show More
FRESSH APK Version History
Request FRESSH UpdateRequest Update
FRESSH 1.7 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.7 (8) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-12-10

Signature: 706c1cc097ce36d06682aff45f0c6f4bc418d96e FRESSH 1.7(8) apk safe verified

APK File SHA1: e8fc391318c3c2133bef93a6e78ed03ca50ccc0b

What's new: Bug Fix

Download APK(4.6 MB)

FRESSH 1.6 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.6 (7) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-12-04

Signature: 706c1cc097ce36d06682aff45f0c6f4bc418d96e FRESSH 1.6(7) apk safe verified

APK File SHA1: 57a46609c073aed15e5bc777bece45d04f2876ac

What's new: Added New Info:About Us HistoryContact

Download APK(4.5 MB)

FRESSH 1.5 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.5 (6) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-12-03

Signature: 706c1cc097ce36d06682aff45f0c6f4bc418d96e FRESSH 1.5(6) apk safe verified

APK File SHA1: 3d2c09eea03b3dea3a6aa28152d254d3a4c1c02a

What's new: Added:Bug Fix on different module

Download APK(4.6 MB)

FRESSH 1.4 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.4 (5) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-11-28

Signature: 706c1cc097ce36d06682aff45f0c6f4bc418d96e FRESSH 1.4(5) apk safe verified

APK File SHA1: 8d88e32cdd8052f7771c64429305a813dc09e1d6

What's new: Added:Modul i ri regjistrimi Bug Fix

Download APK(4.6 MB)

FRESSH 1.2 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.2 (3) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2015-10-16

Signature: 706c1cc097ce36d06682aff45f0c6f4bc418d96e FRESSH 1.2(3) apk safe verified

APK File SHA1: 3d80b1dd77ac9edc251e28132279d50e48a6eba0

What's new: Added:Login with Facebook Bug Fix

Download APK(4.6 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App