FoodService Instituut icon

FoodService Instituut APK

1 votes, 5.0/5

The description of FoodService Instituut

De app van het FoodService Instituut bevat al onze publicaties vanaf mei 2014 en enkele van daarvoor. In de app vindt u niet alleen de publicatie zelf, maar ook waardevolle achtergrondinformatie om dieper te duiken in enkele onderwerpen.
De app is enkel toegankelijk van leden van het FSIN door middel van gebruikersnaam en wachtwoord (dezelfde als u ook voor de website gebruikt). De publicatie is ook offline toegankelijk, voor de achtergrondinformatie heeft u echter een internetverbinding nodig.

Het FoodService Instituut (FSIN) is een onafhankelijk kennisinstituut. Onze doelstelling is om een bijdrage te leveren aan de emancipatie van de buitenhuishoudelijke markt. Om dat te realiseren, brengen we die markt in kaart en analyseren we ontwikkelingen op die markt. Bijvoorbeeld door relevante trends in beeld te brengen, groeifactoren te verkennen en aandachtspunten voor beleidsontwikkelingen ter discussie te stellen.

Het FSIN wil de kwaliteit van alle processen en activiteiten binnen de totale markt van buitenshuis eten op een hoger plan tillen. Daarmee is het FSIN ook een aanspreekpunt voor de publieke belangen van de totale foodservicemarkt.

Voor vragen, inschrijfformulieren of andere dingen kunt u contact met ons opnemen via mail: [email protected] of via ons telefoonnummer 088 730 4800.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App