Fol icon

Fol APK

  • Author:

    Genc Sadiku

  • Latest Version:

    1.0

  • Publish Date:

    2018-01-18

The description of Fol

Aplikacioni 'Fol', është dizajnuar me qëllim që të ju ndihmoj fëmijeve me vështirësi në artikulimin e fjalëve, prindërve dhe mësimdhënesve të këtyre fëmijëve.

Aplikacioni përmban informata rreth çrregullimeve të artikulimit për prindin, metodat e punës dhe çasjen që duhet ta ketë mësimdhënësi me këta fëmijë por njëkohësisht përmban edhe lojëra për fëmijë me anë të të cilave fëmija edhe mund ta zhvilloj aftësitë konjitive dhe të folurin e tij më me saktësi.Financuar nga Up-shift,

Ideuar dhe realizuar nga:

Miranda S. Baruti, Fortesa Raifi, Dona Riza.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App