We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
FM7 icon

FM7

Rádió
1.1.2 for Android

The description of FM7

„Az újságot olvassák az emberek, a televíziót nézik, a rádiót szeretik!”

Híres idézet ez a szakmában, melyet szinte kivétel nélkül minden rádiós ismer, és néhanap látja egy – egy személyes találkozás alkalmával hallgatói szemében is, mint egy gyermeki kíváncsiságot, szakmáját illetően.

2014 tavasza nemcsak a természetben, de a helyi rádiós életben is megújulást hozott az Egerben és környékén élők életébe. A rádiós piacon egy új és fiatalos színfolt jelent meg, melyet több éve sikeresen rádiózó emberek összefogásával sikerült megvalósítani.

Sokéves szakmai tapasztalatuk és nyitottságuk révén az új médium a fiatal felnőtt korosztályt igyekszik megszólítani, ezzel mintegy hiányt pótolva a helyi rádiós piacon. Jelen kíván lenni a helyi közéletben és kiemelten fontos cél, hogy hallgatóival folyamatos interakcióban tudjon maradni.

Széleskörű együttműködésre törekszik vállalkozásokkal, egyéb szervezetekkel és állami intézményekkel, a helyi és környékbeli zenei és sportélet jeles képviselőivel, illetve különböző program és fesztiválszervezőkkel.

Az FM 7 nem kíván megállni Eger határainál, ezért minden órában, folyamatosan tájékoztatja hallgatóit az ország és világ legfontosabb híreiről és eseményeiről, illetve naprakész zenei szerkesztésének köszönhetően garantáltan a legnagyobb slágereket szerkeszti adásba, melyet folyamatosan monitorozva a hallgatói javaslatok és észrevételek figyelembe vételével végez.

Az adás Egerben és 50 kilométeres körzetében a 100,7 MHz-en, illetve a világhálón fogható, emellett aktív, különböző közösségi oldalakon is, maximálisan alkalmazkodva a kor írott és íratlan követelményeihez.

Új médiumként a hirdetői piacon a listaár mellett igen kedvező és barátságos árakat és hirdetési csomagokat tudunk kínálni, ezzel közelebb hozva egymáshoz vállalkozásokat és hallgatókat.

Munkatársaink többsége, közel 20 éve rádiózik és ezeket a tapasztalatokat felhasználva igyekszik egy szerethető, trendi rádiót működtetni, mely reményeink szerint minél hamarabb az egriek és környékbeliek elsőszámú médiumává növi ki magát!

A rádió hangjai és arcai: Rohlicsek Judit, Szilvás Krisztina, Nagy Lilla, Szávoly Richárd, Debnár Ádám, Tana Dávid és Szakra Attila, valamint a 20 éves szakmai múlttal rendelkező értékesítési szakember, Holló Zoltán.

Szlogenünk a mottónk is egyben, amely azt a reményünket közvetíti, hogy hallgatóink bárhol is járnak a világban, mindig velünk maradnak, és mi elkísérhetjük őket.

Köszönjük, hogy életük részei lehetünk és velünk tartanak ebben a szenzációs kalandban!

FM 7 – A hang, ami elkísér
Show More

FM7 Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Previous versions
Similar to FM7
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App