Flexpooz helper icon

Flexpooz helper APK

The description of Flexpooz helper

De Flexpooz Narrowcasting is een online applicatie, die u eenvoudig beheert via een laptop of computer. U kunt overal en altijd inloggen en de informatie aanpassen naar uw wensen. Nagenoeg realtime bijwerken is mogelijk, waardoor u altijd up-to-date informatie kunt verstrekken en niet meer afhankelijk bent van derden. U kunt live en direct inspelen op ontwikkelingen.

Wat heb ik nodig?

1- Beeldscherm
Een of meerdere beeldschermen, al naar gelang uw wensen en/of beschikbare ruimte. Het formaat van het beeldscherm is afhankelijk van uw wensen en de lokatie waar u narrowcasting wilt toepassen.
Er zijn beeldschermen van 7" tot en met 60" leverbaar, u staat vrij in uw keuze zolang het maar een breedbeeld is (schermverhouding 16:9 en Full HD (1080p) of HD-ready (720p). Vraag uw electronica leverancier naar de mogelijkheden. Des gewenst kunnen wij u ook adviseren en/of aan u leveren.

2 - PC
Een mini-pc, die via een internetaansluiting het beeldscherm aanstuurt. Deze mini-pc neemt u af via ons i.v.m. het herprogrameren van het systeem. Onze keuze voor het type pc is bepaald door uitgebreide tests m.b.t. stabiliteit en duurzaamheid.

3 - Internetverbinding
Een internetverbinding. Verbinding via Wifi is mogelijk echter biedt een vaste lijn meer stabiliteit.

4 - Account
Een account om te kunnen inloggen in het systeem.

Show More
Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App