Financiare Stiri@POC!Oferte icon

Financiare Stiri@POC!Oferte APK

  • Author:

    Radiana

  • Latest Version:

    3.0

  • Publish Date:

    2015-01-04

The description of Financiare Stiri@POC!Oferte

Aplicatia Financiare Stiri@POC!Oferte ne tine conectati cu stirile si noutatile din business-ul din Romania sau din lume. Aplicatia Android Financiare Stiri@POC!Oferte se actualizeaza in timp real, astfel avem la dispozitie ultimele stiri din business fiind la curent cu se intampla important in economie.
Acum avem imediat acces la aceste informatii utilizand telefonul mobil sau tableta in format electronic, usor accesibil, intr-o singura aplicatie simpla, totul pentru a reduce pe cat posibil utilizarea formatului ‘pe hartie’, participand activ la salvarea padurilor Terrei pentru o lume mai curata, un viitor mai verde.

Aplicatia gratuita de stiri de business din Romania, Financiare Stiri@POC!Oferte, beneficiaza de o lista consistenta de fluxuri de informatii si analize financiare (in special analizand piata din Romania), folosind numai surse de incredere. In urma propunerilor dvs, pe care le trimiteti chiar din aplicatie, putem adauga noi fluxuri relevante!

In plus, aplicatia ofera informatii la zi referitoare si la cursul valutar BNR.

Asa cum am promis, la fiecare 20mii de descarcari ale aplicatiei mobile Financiare Stiri@POC!Oferte din Google Play voi planta un POM! Cu certitudine! In acest mod putem sa contribuim direct cu totii si la plantarea unui pom! Daca fiecare dintre noi facem un gest, in curand, unui pom sadit cu ajutorul dvs voi alatura altul, va creste o livada sau o padure!

Opinia dvs conteaza, asa ca nu mai stati pe ganduri si trimiteti-mi din aplicatie feedback-ul, propunerile dvs de fluxuri de stiri financiare pe care sa le includem sau noi functionalitati care sa le avem in aplicatie! Nu in ultimul rand, nu uitati sa dati 'Share' aplicatiei si cu alti prieteni pentru a ne bucura cat mai multi de Financiare Stiri@POC!Oferte - Aplicatia care te tine in business! Multumesc!

Nota! Marcile, siglele precum si alte materiale mentionate sunt proprietatea respectivelor companii.

Financiare Stiri@POC!Oferte for Android official Trailer

Show More

What's new

2015-12-13
v3: optimizare si fix minor afisare interfata
v2: fix minor legat de integrarea initiala cu admob
Aplicatia Financiare Stiri@POC!Oferte ne tine direct conectati cu stirile financiare si noutatile din business-ul din Romania sau din lume, direct din telefon sau tableta.
Articolele disponibile in aplicatia Financiare Stiri@POC!Oferte pot fi citite in intregime in browserul preferat, pentru un control deplin al navigarii.
Financiare Stiri@POC!Oferte - Aplicatia care te tine in business!
Advertisement
Financiare Stiri@POC!Oferte APK Version History
Request Financiare Stiri@POC!Oferte UpdateRequest Update
Financiare Stiri@POC!Oferte 3.0 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 3.0 (3) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2015-12-13

Signature: 0915961b7e4ea307408a525f86e16948d5480821 Financiare Stiri@POC!Oferte 3.0(3) apk safe verified

APK File SHA1: ca5044a54b503848c3e1d2c44e09c6efea339e4a

What's new: v3: optimizare si fix minor afisare interfata v2: fix minor legat de i More...

Download APK(1.8 MB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App