We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Felanmälan i Täby kommun icon

Felanmälan i Täby kommun

1.1.1 for Android

The description of Felanmälan i Täby kommun

Välkommen till Täby kommuns felanmälan,

Här kan du som invånare vara med och förbättra Täbys stadsmiljö. Du kan felanmäla på något du inte upplever fyller sin tänkta funktion, är trasigt eller kräver underhåll på grund av skador. Du kan till exempel felanmäla en trasig lampa, skadegörelse eller nedskräpning. Tack för att du vill vara med och förbättra Täby.

Om du begärt återkoppling på ditt ärende hanteras dina personuppgifter enligt gällande lagstiftning. www.taby.se/personuppgifter

Information om personuppgifter

”De personuppgifter som lämnas i den här e-tjänsten kommer att behandlas i enlighet med datasskyddsförordningen och endast för de ändamål som e-tjänsten avser. Kontaktuppgifterna är frivilliga och du får vara anonym. Tänk på att inte lämna känsliga uppgifter om dig själv eller andra i beskrivningen av felet, exempelvis uppgifter om hälsotillstånd. Tänk på att även din egen korrespondens (brev, fax, e-post osv) med kommunen blir en allmän handling, som kan läsas av andra, om inte uppgifterna omfattas av sekretess. Vill du läsa mer om de personuppgiftsbehandlingar som Täby kommun utför, gå till vår hemsida www.taby.se/personuppgifter.”
Show More

Felanmälan i Täby kommun Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Felanmälan i Täby kommun
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App