FamilyJam icon

FamilyJam

3.3 for Android

The description of FamilyJam

Ooit, in 2003, bestond de groep die naar de Family Jam kwam uit niet meer dan vier of vijf families. Family Jam is dan ook begonnen als een vrienden en familievakantie, als afsluiting van het (drukke) wintersportseizoen. Afgelopen jaar gingen zo’n 100+ gezinnen mee en inmiddels zijn er in de Kerst- en Krokusvakantie Family Jams.

Het kan "veel geregel" zijn om met het gezin op wintersportvakantie te gaan. Bij de Family Jam evenementen zijn verblijf, liftpas, lessen en materiaal georganiseerd. De insteek? Iedereen kan op locatie zorgeloos genieten van sneeuw, zon, bergen en van elkaar. Ook zorgen wij voor Nederlandssprekende Leraren en Leraressen, zoveel mogelijk van onze eigen Family Jam crew en wat leuke activiteiten voor de kinderen en de ouders waar iedereen wel / of niet, aan mee kan doen. Niets moet, alles mag, en als je een vraag hebt, dan helpt de Family Jam crew je verder.

Sylvia Kirschenmann
Show More
Advertisement
Similar to FamilyJam
More From Andy Kalbvleesch
Comment Loading...
Ooops! No such content!
FamilyJam Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App