eTipboek Klarinet icon

eTipboek Klarinet APK

10 votes, 3.3/5

The description of eTipboek Klarinet

Dé app voor klarinettisten: gratis 50 pagina’s preview van het gloednieuwe eTipboek Klarinet, direct toegang tot de betaalde versie van 240 pagina’s, en informatieve rich-media brochures. Voor tablets en smartphones!

‘Een zeer compleet en prettig te lezen boek voor iedereen die alles over de klarinet wil weten. Een regelrechte aanrader!’ (Lute Hoekstra)

HET BESTE UIT JE INSTRUMENT
Alles weten over jouw instrument? Tipboek Klarinet vertelt je het hele verhaal, van aanschaf tot onderhoud en stemmen. Houten en kunststof klarinetten, speciale tonnetjes en tussenringen, de boring en de beker, offset en in-line zijkleppen, ondersneden toongaten, verstelbare duimsteunen en speciale mechanieken? Het komt allemaal aan bod. Geschreven in glasheldere taal, voor beginnende en gevorderde klarinettisten: dé gebruiksaanwijzing bij je instrument!

MONDSTUKKEN EN RIETJES
Lees hoe je je instrument kunt verbeteren met een ander mondstuk, speciale tonnetjes en zelfs met een betere rietbinder. Rietjes spelen natuurlijk een belangrijke rol, dus ook daar wordt een hoofdstuk aan gewijd. Leer je meteen hoe je je rietjes heel eenvoudig zelf kunt bijwerken. De interactieve Tipcodes laten je daar zelfs korte filmpjes van zien.

GREPENTABELLEN EN MEER
Natuurlijk besteedt Tipboek Klarinet ook aandacht aan het stemmen en het onderhoud van je instrument, en er zijn korte hoofdstukken over de geschiedenis, de familie, de productie en de makers van je instrument. Met de uitgebreide index vind je alles wat je zoekt, en met de grepentabellen achter in het boek kun je direct aan de slag.

AANBEVOLEN DOOR DE PROFS
Een zeer compleet en prettig te lezen boek voor iedereen die alles over de klarinet wil weten. Een regelrechte aanrader! (Lute Hoekstra)

Een uitstekend en noodzakelijk boek dat klarinettisten in elke stijl en op elk niveau helpt de weg te vinden in de wereld van de klarinet. (Herman Braune)

Beknopt, nuttig en vlot geschreven; warm aanbevolen voor elke klarinettist. (Walter Boeykens)


DE PERS OVER TIPBOEK KLARINET
Voor wie nog overtuigd moet worden: op de achterkant van het boekje vind je aanbevelingen van niemand minder dan Herman Braune, Lute Hoekstra en Walter Boeykens. (De Klarinet)

Alles komt aan bod, van heel elementair tot de verschillende klarinetscholen, boringen en het bewerken van rieten. (LVSD)

Goed en actueel; aanbevolen door topmusici. (De Dirigent)

Ongetwijfeld het beste Nederlandstalige klarinetboek dat op dit moment verkrijgbaar is. De Klarinet

… a revolutionary book on the instrument. (Canadian Clarinet Resources)

Technical information presented in commendably easy to understand language; Totally
recommended; amazingly comprehensive. (Jazz Journal)

This book will enlighten players of all standards and teachers will find it an invaluable resource. (Australian Music Teacher Magazine)

INHOUD
Tipboek Klarinet vertelt je alles over klarinetstemmen, Bes-klarinetten, Es-klarinetten, altklarinetten en basklarinetten, het mechaniek, ringen, ringkleppen en extra kleppen, de registerklep of de duodecimeklep, het chalumeauregister en andere klarinetregisters, de Bes-verbinding, klarinet kopen, klarinet huren, tweedehands klarinetten, houten klarinetten, kunststof klarinetten, klarinetboringen, cilindrische boringen, conische boringen, de reverse cone, dual tapers en polycilindrische boringen, bekerringen en tapringen, tussenringen, de registerhuls, wipkleppen, ergonomische duimsteunen, offset trill keys, Franse kleppen, Fis-trillers, full-Boehm klarinetten, polsters, kangoeroeleer, A-klarinetten en Duitse klarinetten, mondstukken, eboniet, baffles en boringen, de snavelhoek, mondstukplakkers, tonnetjes en halzen, rietbinders, rieten selecteren, rieten bijwerken, rietknippers, klarinet stemmen, klarinetonderhoud, grote en kleine beurten, en nog veel meer.

Show More
eTipboek Klarinet APK Version History
Request eTipboek Klarinet UpdateRequest Update
eTipboek Klarinet 1.1 for Android 2.3.2+ APK Download

Version: 1.1 (2) for Android 2.3.2+ (Gingerbread, API 9)

Update on: 2016-04-10

Signature: eb1f4a194128c4b61db86cb1841c4c00a4294d7f eTipboek Klarinet 1.1(2) apk safe verified

APK File SHA1: 103e5a7cfb731eba04021bdcfc0517d00a40d20f

Download APK(8.7 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App