eTipboek Cello icon

eTipboek Cello APK

1 votes, 1.0/5

The description of eTipboek Cello

De must-have app voor cellisten: de vertrouwde Tipboek-gids voor je instrument! Gratis 50 pagina’s van het vernieuwde eTipboek Cello (226 pagina’s), direct toegang tot de betaalde versie en straks ook tot informatieve rich-media brochures!

ALLES WAT JE WETEN WILT
Alles weten over jouw instrument? Tipboek Cello vertelt je het hele verhaal, van aanschaf tot onderhoud. Leer de verschillen tussen de ene cello en de andere zien en horen, lees waar je naar moet kijken en luisteren, en begrijp wat halshoek, mensuur, snaarhoogte, een kielhoutje, je staartstuk en zelfs fijnstemmers kunnen betekenen voor de klank en de bespeelbaarheid van een cello. Ook aan stokken, hars, snaarkeuze en het stemmen en onderhouden van je instrument wordt ruim aandacht besteed.

VAN BEGINNER TOT PROF
Tipboek Cello is de ideale gebruiksaanwijzing bij je instrument, aangevuld met vier hoofdstukken over de geschiedenis, de bouw, de bouwers en de familie van de cello. Een boek voor elke cellist, van beginner tot prof, met talloze praktische tips van meer dan twintig binnen- en buitenlandse cellisten, bouwers, docenten en andere experts, en met enthousiaste aanbevelingen van Quirine Viersen, Anner Bijlsma en Julian Lloyd Webber.

TIPCODES EN FOTO’S
Als extra's biedt het nieuwe boek twee uitgebreide hoofdstukken met oefentips en tips om met podiumvrees om te gaan, en meer dan honderd kleurenfoto’s naast de bekende, heldere lijnillustraties.

AANBEVELINGEN
”Geweldig: alles over mijn lievelingsinstrument op een rijtje, en er zoveel jaar spelen ook nog van alles over leren!” Quirine Viersen

“Handig boek! Gewoon op de plank leggen - komt er zeker vaak vanaf.” Anner Bijlsma

“De Tipboek-serie is bewonderenswaardig informatief. Uitstekend materiaal voor iedereen die meer over z'n instrument wil weten!” Julian Lloyd Webber

DE PERS OVER TIPBOEK CELLO
“Koop dat boek. Ook goede informatie voor de gevorderde speler.” Arco, tijdschrift voor viool- en cellodocenten

“Alles wat je wilt weten staat erin!” Akkoord

“Helder geschreven, overzichtelijk en vooral heel erg praktisch.” Muziek & Onderwijs

“Tipbook Cello provides access to the kind of knowledge a professional cellist would accumulate over the years. Comprehensive, concise and written in straight forward language.” Catherine Milligan, Stringendo

ONDERWERPEN
In Tipboek Cello lees je over cello’s, kindercello’s, de belangrijkste onderdelen van een cello, cello leren spelen, cello spelen, cello kopen en cello huren, Chinese cello’s, Duitse cello’s, meestercello’s, studiecello’s en ateliercello’s, Stradivarius en Guarnerius, nagemaakte etiketten, gevlamde achterbladen, patineren en schwarzen, houtsoorten, ebbenhout, Franse en Belgische kammen, de stapel (de ziel!) en de basbalk en wat ze doen, Parijse ogen, Hill en andere staartstukken, fijnstemmers en stemsleutels met versnellingsbak, frets en stroppen, gebruikte cello’s, de waarde van je cello, stalen snaren, kunststof snaren en darmsnaren, omwikkelde snaren, het kiezen van een strijkstok, hars, het beoordelen van een cello, het testen van een strijkstok, cellostandaards, koffers en kisten, sourdines en wolfdoders, speciale stemapparaten, tuner-apps, sleutelzeep, snaren vervangen, zomer- en winterkammen, rammels, de viola da gamba en de elektrische cello, de Hardanger fele en nog veel meer.

Show More
eTipboek Cello APK Version History
Request eTipboek Cello UpdateRequest Update
eTipboek Cello 1.0 for Android 3.0+ APK Download

Version: 1.0 (1) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-07-31

Signature: eb1f4a194128c4b61db86cb1841c4c00a4294d7f eTipboek Cello 1.0(1) apk safe verified

APK File SHA1: 1b136d99d4f007442d4b6d7da5786d416d13019e

Download APK(9.6 MB)

Similar Or Related
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App