etikken icon

etikken APK

  • Author:

    APP2FIRM™

  • Latest Version:

    1.0.1

  • Publish Date:

    2017-02-04

The description of etikken

Vi ønsker alle våre eksisterende og nye kunder til å laste ned appen vår! Med denne appen kan du handle, delta i bonusprogrammer, få tilbud og nyheter rett i lomma. Mye mer kommer!

Etikken er en urban landhandel med fokus på Fairtrade, miljøvennlig og økologisk mat. Butikken eies og drives av en ideell forening (Etikken BA) hvor formålet er å tilby folk matvarer og andre produkter som er både miljøvennlige og etiske i så mange ledd av produksjonen som mulig.

Etikken ble startet i 2010 av en idealistisk og jordnær familie med et sterkt ønske om å bidra til et mer etisk og miljøbevist samfunn. Etikken drives av frivillige og dedikerte ansatte.

Etikkens kjerneverdier:

Økologi: Etikken foretrekker kortreist og økologisk mat, og resirkulerte eller organiske husholdningsprodukter. Vi jobber for å finne de beste alternativene tilgjengelig for alle typer produkter.
Rettferdig handel: Etikken ønsker å tilby varer som kan vise til gode og rettferdige arbeidsvilkår i alle ledd av produksjonen. Der vi har mulighet til det, handler vi direkte med produsenten.
Dyrevelferd: Etikken handler ikke med leverandører som utsetter dyr eller mennesker for lidelse med viten og vilje. Hos oss finner du ingen varer som er testet på dyr.
Helsefremmende: Etikken ønsker å tilby varer som fremmer god helse, og foretrekker derfor naturprodukter uten helse- og miljøskadelige stoffer så langt vi får det til.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App