We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
etikken icon

etikken

1.0.1 for Android

The description of etikken

Vi ønsker alle våre eksisterende og nye kunder til å laste ned appen vår! Med denne appen kan du handle, delta i bonusprogrammer, få tilbud og nyheter rett i lomma. Mye mer kommer!

Etikken er en urban landhandel med fokus på Fairtrade, miljøvennlig og økologisk mat. Butikken eies og drives av en ideell forening (Etikken BA) hvor formålet er å tilby folk matvarer og andre produkter som er både miljøvennlige og etiske i så mange ledd av produksjonen som mulig.

Etikken ble startet i 2010 av en idealistisk og jordnær familie med et sterkt ønske om å bidra til et mer etisk og miljøbevist samfunn. Etikken drives av frivillige og dedikerte ansatte.

Etikkens kjerneverdier:

Økologi: Etikken foretrekker kortreist og økologisk mat, og resirkulerte eller organiske husholdningsprodukter. Vi jobber for å finne de beste alternativene tilgjengelig for alle typer produkter.
Rettferdig handel: Etikken ønsker å tilby varer som kan vise til gode og rettferdige arbeidsvilkår i alle ledd av produksjonen. Der vi har mulighet til det, handler vi direkte med produsenten.
Dyrevelferd: Etikken handler ikke med leverandører som utsetter dyr eller mennesker for lidelse med viten og vilje. Hos oss finner du ingen varer som er testet på dyr.
Helsefremmende: Etikken ønsker å tilby varer som fremmer god helse, og foretrekker derfor naturprodukter uten helse- og miljøskadelige stoffer så langt vi får det til.
Show More

etikken Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to etikken
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App