ESCAPADE icon

ESCAPADE

1.3 for Android

The description of ESCAPADE

Aceasta aplicatie pentru "smartphone" si "tableta" le ofera utilizatorilor informatii despre hotelurile, motelurile, pensiunile, hanurile, restaurantele s. a. din diverse statiuni si alte localitati. Acelea sunt localuri pe care utilizatorii ar putea dori sa le viziteze si in acest mod ESCAPADE ii ajuta sa isi planifice vacantele si timpul liber.

Puterea mai multor site-uri si mai multor moduri de comunicare intr-o singura aplicatie pentru dispozitive mobile.
De exemplu, cine nu foloseste ESCAPADE insa doreste sa petreaca un concediu intr-o statiune intai poate cauta pe Internet localurile de anumit fel, apoi sa verifice daca un local are locuri de joaca, apoi sa afle numarul lor de telefon, apoi sa formeze numarul de telefon sa-i intrebe daca mai au locuri libere, apoi sa se intoarca in browser si sa trimita mesaje de e-mail samd.
Pe de alta parte, aceasta aplicatie ii permite sa faca toate aceste operatiuni dintr-un singur loc, fara ca utilizatorul sa fie nevoit sa se plimbe intre telefon si computer.

ESCAPADE ajuta atat la prosperitatea operatorilor de turism, cat si la asistarea clientilor care vor vizita localurile pe care le prefera pentru cazare, consum, participare la evenimente sau care vor face rezervari pentru altii. Astfel, aceasta ii poate aduce clienti noi unui operator economic care accepta sa fie cuprins in lista celor facuti cunoscuti prin intermediul acesteia.

-- Atentie - in lista localurilor prezentate se afla numai acelea care si-au exprimat acordul de a fi prezentati in aceasta aplicatie - deci, daca in lista nu gasiti un anumit local aceasta poate sa insemne fie ca nu au acceptat, fie ca nu au fost invitati --
-- La fel, in lista localitatilor se afla numai acelea in care exista cel putin un local care a acceptat sa fie prezentat. --
-- Numarul localurilor creste de la o zi la alta, la fel cu cel al localitatilor. --
-- Actualizati aplicatia atunci cand vi se solicita acest lucru --

Versiunea curenta cuprinde localurile promovate gratuit in cadrul pachetului nostru oferit pentru perioada Craciun 2014 - Pasti 2015.
Oferta pentru acest pachet se incheie la 28 februarie 2015, asa ca daca vreti ca un anumit local sa fie prezentat in ESCAPADE sau pentru alte solicitari va rugam sa ne contactati la adresa: contact@sinapsaro.ro.

Utilizatorului ii vor fi prezentate:
- adresa localului: harta, coordonatele geografice;
- informatii despre produsele unui local (inclusiv cele de cazare): denumirea, pretul si disponibilitatea fiecaruia;
- informatii despre evenimentele care vor avea loc la un local: denumirea, meniul asociat (daca exista) si intervalul de desfasurare ale fiecarui eveniment;
- informatii despre ofertele unui local: denumirea, meniul asociat (daca exista) si intervalul de valabilitate a fiecareia;
- date de contact ale localului

De asemenea, utilizatorul va putea:
- folosi aplicatia intr-una din limbile romana, engleza si germana. Nu va limitati oferta numai la cei care vorbesc limba locului, atrageti si clienti straini!
- contacta rapid un local: afisarea adresei, numerelor de telefon si fax, adresei pe Internet, adreselor e-mail, numele persoanelor de contact; astfel, un posibil client poate lua contact direct prin telefon cu un local: poate vizita site-ul pe Internet al localului si poate apela telefonic localul pentru a face rezervari si pentru a afla diverse informatii;
- vizita pe Internet site-ul "oficial" al unui local;
- urmari localul pe site-uri de socializare (de exemplu Facebook(R), YouTube(R) sau Twitter(R)).
- viziona imagini ale unui local
- cauta rapid pe Internet termeni referitori la turism si la petrecerea timpului liber
- apela rapid servicii utile dintr-o localitate, de exemplu serviciile de ambulanta, salvamont sau de administrare/intretinere a drumurilor.

ESCAPADE este inscrisa in Registrul National al Programelor pentru Calculator.
Licenta de utilizare a aplicatiei este incorporata in aceasta.
ESCAPADE este distribuita exclusiv in mod gratuit.

Show More
Advertisement
Similar to ESCAPADE
More From SINAPSA Infocomplex(R) SRL
Comment Loading...
Ooops! No such content!
ESCAPADE Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App