We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
iPasta SE icono

iPasta SE

2.0.2 for Android

La descripción de iPasta SE

iPASTA Barilla – italiensk pasta upphöjt till konstart
Från världsledaren inom produktion av kvalitetspasta kommer den officiella Android-applikationen som tar all smak av den härliga Medelhavs traditionen till bordet.
Om du älskar pasta, kommer du att älska iPASTA, eftersom det är en guide som innehåller några mycket användbara och roliga funktioner.
OM DU STÅR I AFFÄREN: Står du i affären men har ännu inte bestämt dig för vad du ska laga till middag? Låt iPASTA inspirera dig när du väljer recept och sedan … har du hela listan med ingredienser bekvämt till hands: inhandlingen går snabbt och du kan vara säker på att inte glömma något som du behöver för att laga maten.
OM DU STÅR I KÖKET: Är du hemma och vill inte gå ut och handla mer idag? Dra nytta av de reverserade sökkriterierna och börja med att ange de ingredienser du har till hands: i några få enkla steg kan du välja det lämpligaste receptet du kan tillaga baserat på de ingredienser du har hemma.
OM DU VILL LAGA EN TRADITIONELL MATRÄTT: Känner du för att testa en maträtt som kommer från någon särskild del av Italien? Välj en region så erbjuder appen dig de vanligaste traditionella recepten för den aktuella regionen.
FAVORITRECEPT: Verkar kanske ett speciellt recept lite extra intressant? Lägg till ett bokmärke i receptet så kan du snabbt och enkelt hitta det senare.
INKÖPSLISTA: Vill du anteckna vilka ingredienser du behöver köpa för nästa recept du vill tillaga? Med iPASTA kan du skapa din egen anpassade inköpslista genom att utgå från ingredienserna i receptet eller genom att lägga till helt nya. Du kan hantera alla poster i listan med hjälp av användarvänliga och helt anpassningsbara kategorier.
SPAGHETTIDOSERARE: Vidga eller minska bara cirkeln med fingrarna för att välja önskad mängd!
FOTOGRAFERA DITT RECEPT: Vill du få en riktigt personlig vinkling på din sökning? Ta ett foto med den speciella iPASTA-funktionen så får du genast en detaljerad lista över alla rätter som innehåller de färger som identifierades i fotot! Där det finns pasta finns det iPASTA.
TIMER: För att laga din första rätt till perfektion, välj önskad typ av pasta och börja nedräkningen för att få reda på när det är dags att hälla av den. Du kan också själv anpassa tillagningstiden för dina hemliga recept!
iPASTA: applicationen för dem, som Barilla, som älskar att förena tradition och innovation, till dem som älskar rätter från härlig italiensk matlagning. Där det finns Pasta finns iPASTA.
Mostrar más

iPasta SE Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Versiones anteriores
 • V2.0.2 8.0 MB APK

  iPasta SE

  2016-01-21

  iPasta SE 2.0.2 (202)

  Actualización sobre: 2016-01-21

  Requiere Android: Android 1.6+ (Donut, API 4)

  Firma: 9b2d1a14e0fd54af6e85c02df3fdaa058077b4b2 iPasta SE 2.0.2(202) verificados seguros

  Screen DPI: 120-240dpi

  Architecture: armeabi,armeabi-v7a

  Archivo SHA1: 538a1b08d7df3ea64957ba07deb9fecd017bb64b

  Tamaño de archivo: 8.0 MB

  Descargar

Comentario Cargando...
Se el primero en comentar.
Descargar
APKPure App