Erikoinen Kalasoppa icon

Erikoinen Kalasoppa

1.1.1 for Android

The description of Erikoinen Kalasoppa

Tervetuloa tutustumaan kotimaisten kalojen maailmaan! Tämä peli johdattaa sinut läpi Itämeren ainutlaatuisen saariston ja kohtaat matkalla sen vedenalaisia asukkaita: ahvenia, lohia, kampeloita ja monia muita. Kuulet myös, minkälainen elinympäristö on ruovikkoranta, rakkoleväniitty tai mutapohja. Saatat kohdata matkalla vaikeuksia – Itämeren ympäristön tila on paikoin huolestuttava ja sen asukkaat joutuvat kärsimään muun muassa ympäristömyrkyistä, hapen puutteesta ja liiallisesta kalastuksesta. Voit osaltasi auttaa kaloja selviämään näistä ongelmista.

Monet tässä pelissä esiteltävät kalat elävät kaikkialla Suomen vesissä, niin makeavetisissä joissa ja puroissa kuin rannikkomme vähäsuolaisessa merivedessä. Ne ovat niin sanottuja sisävesikaloja – esimerkkeinä ahven ja hauki. Osa kaloistamme on puolestaan kotoisin Atlantin valtamerestä, eivätkä ne kykene elämään täysin suolattomassa vedessä. Niitä ei siis ole joissa tai järvissä, mutta voit tavata niitä merenrannikolla – esimerkkeinä silakka ja turska. Tiesitkö muuten, että Itämeressä elää merihevosten sukulaisia, solakoita särmäneuloja?

Tämä peli koostuu tasoista ja saat pelin aikana pisteitä taitojesi mukaan. Edetäksesi seuraaville tasoille sinun tulee vastata oikein kysymyksiin ja läpäistä niitä seuraavat peliosuudet. Lue siis huolelle sekä kaloista että erilaisista elinympäristöistä kertovat tekstit!

Tämä opetuspeli on toteutettu yhteistyössä Sealifen kanssa ja se on Opetushallituksen tuottama.

Peli on pääasiassa tarkoitettu perusopetuksen vuosiluokille 5-9.

Show More
Advertisement
Similar to Erikoinen Kalasoppa
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Erikoinen Kalasoppa Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Games In Last 24 Hours
Download
APKPure App