Emergències MFC icon

Emergències MFC APK

The description of Emergències MFC

-El sistema emet una trucada telefònica al servei d’Emergències Mèdiques de la Mutualitat Catalana de Futbolistes 902 108 361. Si has patit o ets testimoni d'algun accident esportiu durant la pràctica en competicions oficials de la Federació Catalana de Futbol o al llarg els entrenaments dels clubs membres de la FCF , pots clicar la icona de la APP i confirmar la trucada al servei.
El servei d’emergències avaluarà la incidència i activa el protocol per tal de fer arribar els mitjans necessaris al lloc de l’accident esportiu. Per poder rebre una ràpida atenció , facilità la teva ubicació amb el major detall possible.

-El sistema emite una llamada telefónica al servicio de Emergencias Médicas de la Mutualidad Catalana de Futbolistas 902 108 361. Si has sufrido o eres testigo de algún accidente deportivo durante la práctica de las competiciones oficiales de la Federación Catalana de Fútbol o a lo largo los entrenamientos de los clubes miembros de la FCF, puedes pulsar el icono de la APP y confirmar la llamada al servicio.
El servicio de emergencias evaluará la incidencia y activará el protocolo para hacer llegar los medios necesarios al lugar del accidente deportivo.
Para poder recibir una rápida atención, facilita tu ubicación con el mayor detalle posible.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App