EJF Vízügyi Tudástár INFO@HAND icon

EJF Vízügyi Tudástár INFO@HAND APK

  • Author:

    MTA SZTAKI

  • Latest Version:

    4.7

  • Publish Date:

    2015-06-24

The description of EJF Vízügyi Tudástár INFO@HAND

A TÁMOP-4.1.1.C-12/1/Konv-2012-0015 számú, „Felsőoktatási Együttműködés a Vízügyi Ágazatért” projekt keretében az Eötvös József Főiskola Vízügyi Digitális Tudástárat (VDT) alakított ki.

Az Eötvös József Főiskoláról
Az Eötvös József Főiskola jogelőd intézményét báró Eötvös József alapította Baján. 1870-ben kezdődött itt a tanítóképzés, mely azóta is egyik fontos bástyája a hazai pedagógiai ok-tatásnak. A Főiskola falai között, a hagyományokra alapozva, korszerű módszerekkel oktat-juk a jövő óvópedagógusait és német, horvát, valamint szerb nemzetiségi tanítóit.
A két műszaki (építőmérnök és környezetmérnök) képzésünkön „vizes" ismereteket lehet elsajátítani, az előbbi szakon 53, az utóbbin 20 éve. Mára mindenki számára egyértelművé vált, hogy ezek a szakmák a jövőben kiemelten fontosak lesznek a világon mindenütt: az árvizek elleni védekezés, az egészséges ivóvíz előállítása, vagy a szennyvizek tisztítása a következő évszázadok egyik legnagyobb kihívását jelenti majd a mérnökök számára. Nem véletlen, hogy ez a szakterület rendkívül gyors fejlődésen megy keresztül, amellyel lépést tartva Baján a legkorszerűbb ismereteket adjuk át hallgatóinknak. Mindezt bizonyítja, hogy a nálunk végzett hallgatók igen keresettek a szakmában.
A sokszínű gazdasági képzéseink között a hallgatók menedzseri, banki, számviteli, logisztikai, könyvelési ismereteket és végzettségeket szerezhet Főiskolánkon.
A felsőfokú szakképzés keretében három féle szakmérnök képzésen és a mérnök-közgazdász képzés keretében lehet diplomát szerezni Főiskolánkon.

A TÁMOP projektről
A TÁMOP projektben, a veszprémi Pannon Egyetem vezette konzorcium keretében az Eöt-vös József Főiskola célul tűzte ki képzési profil bővítését, átalakítását, a gyakorlati igényekhez való fokozottabb igazítását, a tantervek, tananyagok részbeni megújítását, tartalmi és technológiai fejlesztését; egy szolgáltató felsőoktatási intézmény létrehozását. Előirányoztuk, hogy a vízügyi ágazat számára egy differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatási rendszert alakítunk ki és működtetünk a vízügyi szakemberek képzése és utánpótlása érdekében.

A TÁMOP projekt keretében, annak egyik eredményeként született Vízügyi Digitális Tudás-tárhoz kapcsolódva mobil alkalmazás-fejlesztést alakítottunk ki.

Show More
Advertisement
EJF Vízügyi Tudástár INFO@HAND APK Version History
Request EJF Vízügyi Tudástár INFO@HAND UpdateRequest Update
EJF Vízügyi Tudástár INFO@HAND 4.7 for Android 1.5+ APK Download

Version: 4.7 (64) for Android 1.5+ (Cupcake, API 3)

Update on: 2016-08-01

Signature: 9c0c841e82e7a5fa3ef991a4c7e96a4ac430d90c EJF Vízügyi Tudástár INFO@HAND 4.7(64) apk safe verified

APK File SHA1: 4bcf8c98960cd8ceabab85fa8565c438ef28d3f5

Download APK(4.4 MB)

Comment Loading...
Be the first to comment.
Developer Console
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App