Eerste hulp bij toezicht icon

Eerste hulp bij toezicht APK

3 votes, 3.7/5
  • Author:

    The Addstore

  • Latest Version:

    1.0.0

  • Publish Date:

    2014-11-17

The description of Eerste hulp bij toezicht

Een inval van een autoriteit komt vaak op een onverwacht moment. Daarom is het goed om van tevoren te weten wat u kunt doen tijdens een inval, wat uw rechten en plichten zijn en wat u kunt verwachten. Niet omdat u zaken wilt verbergen, maar omdat een inval uw dagelijkse werkzaamheden danig verstoort. Een goede voorbereiding kan die verstoring verminderen.

De zorg app ‘Eerste hulp bij toezicht’ van Nysingh bevat informatie over wat te doen bij een inval van de Nederlandse Zorgautoriteit, de Autoriteit Consument & Markt, de Inspectie voor de Gezondheidszorg of het Openbaar Ministerie. Hierdoor bent u voorbereid op een dergelijke gebeurtenis. Direct juridische ondersteuning nodig? Bel een specialist vanuit de app, makkelijk en snel.

Over Nysingh
Bij Nysingh werken circa 90 advocaten en notarissen voor bedrijven, instellingen en overheden. Onze specialisten zijn ieder expert op hun eigen gebied en omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied werken zij hecht samen. Die intensieve samenwerking biedt ons een brede blik op mogelijke oplossingen. Daarmee kunnen we snel en slagvaardig optreden. Binnen de sector zorg mogen wij onszelf een topspeler noemen. Zorg heeft van oudsher binnen Nysingh de bijzondere aandacht.

Ons team van zorgsectorspecialisten biedt oplossingen voor alle denkbare juridische vraagstukken die spelen in de zorgmarkt. Onze branchegroep Zorg adviseert en procedeert van oudsher voor ruim 150 diverse (grote) ondernemingen die in de zorgsector actief zijn, waaronder zorginstellingen -zowel cure als care-, zorgverzekeraars, zorgondernemers en overheden.

Wij zijn niet alleen dé specialist als het gaat om het stelsel en de gevolgen daarvan voor de zorgpraktijk, maar hebben ook op het gebied van regelgeving in de zorg en zorgvastgoed een toppositie in de markt. Onze ervaring in de sector en kennis van het brede scala aan regelgeving maken het ons mogelijk te adviseren en te procederen op gebieden als: de Zorgverzekeringswet, AWBZ, Wet marktordening gezondheidszorg, Mededinging, Wet BIG, regelgeving en toezicht door de NZa, toezicht door de IGZ, politie en het Openbaar Ministerie, Zorgvastgoed, samenwerkingsverbanden, medisch specialist 2015 en het functioneren van medisch specialisten (vrijgevestigd en in loondienst).

Show More
Similar Or Related
More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App