Eemsgoed icon

Eemsgoed APK

  • Author:

    VTHP

  • Latest Version:

    1.0.1

  • Publish Date:

    2016-08-22

The description of Eemsgoed

Veel erfgoed is verborgen, of lijkt alledaags. Vaak omdat het een onderdeel is van een gebied waaraan we gewend zijn geraakt. Wat zegt een slingerende waterloop over de ontwikkeling van het landschap? Waarom staan die vreemde gele palen langs de kant van de weg? Waarom zouden we die oude fabriek niet afbreken?

Eemsgoed voert u langs zichtbare én verborgen cultuurgeschiedenis van de Eemsdelta-regio, in Noordoost-Groningen. Langs plekken in het gebied waarop je gewezen moet worden voordat je ze kunt waarderen. Via beschrijvingen, afbeeldingen en doorverwijzingen naar extra informatie op het web leggen we uit waarom we juist die plaatsen, huizen, schuren, sluizen en fabrieken zo belangrijk vinden. Bij elk object vindt u een kleine beeldgalerij, met details die vanaf de openbare weg moeilijk of soms helemaal niet zichtbaar zijn. De objecten zijn gegroepeerd in acht gevarieerde categorieën, zodat u snel specifieke typen erfgoed in de app kunt bekijken en op de kaart kunt lokaliseren.

Eemsgoed is bestemd voor iedereen met belangstelling voor het cultureel erfgoed en de specifieke schoonheid van de Eemsdelta, voor boerderijen en kerken, maar ook voor sporen van industrie en infrastructuur, de impact van de mens op het landschap, en het erfgoed van de toekomst. De app is geschikt voor alle leeftijden en kan worden gebruikt door scholen in het kader van cultuureducatie, door toeristen en andere bezoekers, maar ook door bewoners van de regio die zich willen verdiepen in dingen die zij misschien wel eens gezien maar nooit goed bekeken hebben.

In de app kunt u aangegeven of u te voet bent, dan wel per fiets of met gemotoriseerd vervoer door de regio reist. Afhankelijk van die instelling worden objecten getoond die bij u "in de buurt" zijn. Vanuit de app kunt u steeds een route naar elk van die objecten opvragen; een dwingende volgorde is er niet.

Eemsgoed hoopt u de culturele rijkdom van de Eemsdelta zo breed mogelijk te laten beleven en wenst u een goede reis langs het alledaags én het bijzonder cultureel erfgoed in de regio.

Privacy
De app vraagt u om uw locatie te delen en uw toestemming te geven voor het ophalen en opslaan van de meest actuele data. U bent hiertoe niet verplicht; de app werkt ook (maar minder volledig) zonder die toestemmingen. U hoeft verder geen enkele gegevens in te voeren; er worden ook géén gebruiksgegevens opgeslagen of doorgestuurd.

Show More

What's new

2016-08-30
De kaartfunctionaliteit is hersteld (door het wegvallen van ondersteuning door MapQuest heeft de kaart helaas enige tijd niet gefunctioneerd).
Advertisement
Eemsgoed APK Version History
Request Eemsgoed UpdateRequest Update
Eemsgoed 1.0.1 for Android 4.0+ APK Download

Version: 1.0.1 (101) for Android 4.0+ (Ice Cream Sandwich, API 14)

Update on: 2016-08-30

Signature: c84e04bba0d9808a807eab3201d0eef516dba232 Eemsgoed 1.0.1(101) apk safe verified

APK File SHA1: 270a697185f209497c19e0ccc66b1f32f49e700c

What's new: De kaartfunctionaliteit is hersteld (door het wegvallen van ondersteun More...

Download APK(14.6 MB)

Comment Loading...
Ooops! No such content!
Eemsgoed Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App