E-Portfolio Zorg en Welzijn icon

E-Portfolio Zorg en Welzijn APK

  • Author:

    El Niño BV

  • Latest Version:

    1.7

  • Publish Date:

    2017-10-05

The description of E-Portfolio Zorg en Welzijn

De E-Portfolio App stelt jou als e-portfoliohouder in staat je levenslange leerproces, opgedaan door studies, cursussen, stages, hobby’s, arbeid, competenties en ervaringen, te bundelen, bij te houden en beschikbaar te stellen.

De samensteller (de e-portfoliohouder) is eigenaar van zijn portfolio en houdt alle rechten en zeggenschap over de inhoud daarvan.
De door jou ingevoerde gegevens worden opgeslagen en op een intelligente manier ingezet voor het aanbieden van betere vacaturematches, het doen van gerichte adviezen op het gebied van employability scans, opleidingen, etc.
Het e-portfolio kan gegevens bevatten die jij zelf hebt samengesteld of geüpload, maar ook direct gekoppelde (gecertificeerde) kopieën van gegevens of documenten verkregen uit deelname van cursussen/opleidingen, testen en e-learning.

Het e-portfolio is bruikbaar in alle situaties waarin jij kan leren, (formeel en informeel) in het onderwijs, in de arbeidsbemiddeling en bij een werkgever.

Gecombineerd met ZorgSelect en andere zorgspecifieke arbeidsplatforms ontstaat op die manier een compleet instrument voor loopbaanontwikkeling, arbeidsmarktoriëntatie en (sectorale en intersectorale) mobiliteit.
Show More
Advertisement
Comment Loading...
Be the first to comment.
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App