We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
DRUGIdoktor icon

DRUGIdoktor

1.21.2 for Android

The description of DRUGIdoktor

Svakodnevna iskustva bolesnika i liječnika govore da se događaju pogreške prilikom postavljanja dijagnoze bolesti, a istraživanja potvrđuju da su one prosječno prisutne u značajnom udjelu od 15%. Neispravna dijagnoza dovodi do nepotrebnog ili krivog liječenja, a posljedica toga su ozbiljne komplikacije ili dugotrajna oštećenja. Kod neprepoznatog oboljenja propuštamo prigodu za rano i uspješno liječenje bez većih financijskih izdataka i uz manje boli i patnje.

Veliki napredak medicine otvara mogućnosti za cijeli niz novih medicinskih postupaka na dobrobit bolesnika, ali istodobno u sebi krije i moguću opasnost od posljedica pojedinih dostignuća.

Za učinkovito liječenje je, prema standardima vodećih svjetskih klinika i u skladu sa zahtjevima naprednog sustava osiguranja kvalitete, od presudne važnosti uključiti razne specijalnosti liječnika kako bi medicinski slučaj bio razmotren u potpunosti. Koristeći različita znanja i pristupe unutar tima liječnika, stvara se više kreativnih rješenja koja dovode i do boljih rezultata.

Ako ste bolesni i imate otvorenih pitanja oko dobivenih informacija i preporučenog liječenja svog liječnika, drugo medicinsko mišljenje Vam pruža mogućnost razmatranja stava drugih liječnika specijalista koji do tada nisu sudjelovali u liječenju.
Show More

DRUGIdoktor Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to DRUGIdoktor
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App