Driva Eget - Mobila kontoret icon

Driva Eget - Mobila kontoret APK

11 votes, 2.5/5

The description of Driva Eget - Mobila kontoret

Mobila kontortet
Driva Eget är en tidskrift och en sajt (www.driva-eget.se) som hjälper småföretagare att jobba effektivare. Nu gör vi det även i en ny app som heter Mobila kontoret – ett unikt hjälpmedel med mobila tjänster samlade på ett ställe. I denna första version finns detta:
· Mina körjournaler. Ett effektivt sätt att hålla reda på dina tjänsteresor. Skriv in mätarställningen när du startar din bilresa. När du avslutar resan kan du skriv in mätarställningen. Du kan också få hjälp att beräkna körsträckan med hjälp av mobilens kartprogram. Klicka på en ikon och adressen där du befinner dig skrivs in automatiskt. Du kan sedan skicka en körjournal till en angiven mejladress.
· Mina kvitton. Hjälper dig att aldrig missa ett avdragsgillt kvitto och snabbt hantera företagets kostnader. Klicka på en ikon och du får fram mobilens kamera. Ta en bild av det kvitto som du just fått, kanske en krognota eller ett taxikvitto. Gör en notering, t ex om vilka som var med vid representationen. Sedan är det bara att lagra detta på din mobil eller skicka det vidare till din egen mejladress eller till den som sköter din bokföring. Originalkvittot måste sparas i sju år, men rapporten med det avbildade kvittot kan sättas sin i din bokföringspärm.
· Mina tidrapporter. Håller reda på din tid för dig själv eller dina kunder. Välj en kund ur en rullista eller gör en ospecificerad rapport, notera när du börjar och slutar ett uppdrag, skriv in vad uppdraget gäller och skicka sedan tidrapporten till dig själv, din kund eller till båda.
· Nyheter. De senaste tio småföretagarnyheterna från sajten www.driva-eget.se finns lätt tillgängliga på en särskild avdelning i appen.

Detta är den första versionen av Mobila kontoret. Nya tjänster kommer att läggas till efter hand. Vilka tjänster vill du ha? Ge förslag till Driva Egets redaktion, [email protected].

Appen är helt gratis för Driva Egets prenumeranter. Det är bara att skriva in prenumerationsnumret. Den som inte är prenumerant får prova appen i två månader. Därefter kostar den 149 kr per år, inklusive moms. Men den som då tecknar en helårsprenumeration (495 kr + 6 moms för åtta nummer) får appen utan extra kostnad.

Show More
Driva Eget - Mobila kontoret APK Version History
Request Driva Eget - Mobila kontoret UpdateRequest Update
Driva Eget - Mobila kontoret 1.4.0 for Android 2.3.4+ APK Download

Version: 1.4.0 (10000) for Android 2.3.4+ (Gingerbread MR1, API 10)

Update on: 2015-10-02

Signature: 9473ceb5fc006cf44806416f005285f9d2ff57fc Driva Eget - Mobila kontoret 1.4.0(10000) apk safe verified

APK File SHA1: 1ba8c27d640fa6e829d97236612e565b39c02039

What's new: - Mina rapporter: Se dina redan skickade rapporter. Välj att visa rapp More...

Download APK(1.7 MB)

More From Developer
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App