We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Doctagon icon

Doctagon

1.4.0 for Android

The description of Doctagon

Nu behöver du inte längre åka hemifrån för att träffa en läkare!
Med vår app kan du få vård online direkt i din Iphone eller Ipad. Du kan på egen hand boka och genomföra ett videosamtal med någon av våra professionella läkare, sjuksköterskor, terapeuter, sjukgymnaster med flera, och du behöver inte tänka på var du befinner dig.

Boka ett besök i Doctagons videomottagning eller kom snabbt i kontakt med läkaren via ett väntrum online.

Det finns en mängd åkommor som kan skötas utan att läkaren fysiskt träffar patienten, som t ex urinvägsinfektioner, lindrigare luftvägsinfektioner, kortvariga ryggbesvär, utslag, insekts- och fästingbett, hudinfektioner, allergier och migränanfall. Många recept kan förnyas av din läkare på nätet, och kan sedan hämtas från vilket apotek som helst i landet med hjälp av e-recept. Ifall alla läkartider är bokade kan du ställa dig i videokö och får kontakt genast då en av våra läkare blir ledig.

Direkt från appen kan du enkelt:

- Logga in till ett bokat möte
Med hjälp av en kod, som du fått i samband med att ett videobesök bokats, kan du logga in till ett möte med din vårdkontakt.
- Prata med jourläkare nu
Fyll i dina uppgifter och beskriv kort ditt ärende för att ta en plats i ett väntrum på nätet, och träffa en jourläkare i ett videosamtal inom kort.
- Boka ett möte
Välj datum och tid för ditt möte och vilken typ av vårdgivare du vill träffa. Boka din tid för att få den kod som krävs för att logga in till ett bokat möte.
Show More

Doctagon Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Doctagon
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Recommended
Download
APKPure App