We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Din Alt Punct De Vedere icon

Din Alt Punct De Vedere

1.0 for Android

The description of Din Alt Punct De Vedere

Trăim într-o perioadă de dezvoltare foarte rapidă, a societăţii umane. Ne aflăm în faţa unui viitor foarte alert. Nu facem faţă multor realizări tehnice, care, uneori, sunt de excepție. Suntem bombardați de foarte, foarte multe informații care ne obligă să gândim mult mai rapid şi foarte selectiv. Trăim cu iluzia că timpul s-a comprimat! Nu mai avem timp pentru odihnă, pentru a zăbovi pe o carte sau, pentru a ne plimba agale, prin parcuri.

Şi Eul nostru s-a modificat. Avem tentația, de multe ori, să receptăm informații fără să le filtrăm, pentru că nu avem timpul necesar să ne facem o părerea personală şi să combatem, măcar în gând, idei, fapte, crezuri cu care nu suntem de accord.
De aceea, am conceput această lucrare cu un sentiment de satisfacție, că am reușit să depășesc astfel de bariere, împins de o pasiune personală pentru cercetarea fenomenelor naturale. În urma unor acumulări solide, privind diferite teorii lansate în lumea științifică, am reușit să-mi conturez și "un alt puncte de vedere" , personal, acceptând sau combătând, aceste teorii, total sau parțial. În majoritatea cazurilor, mă bazez pe explicații logice şi chiar pe experimente solide, care consider că nu pot fi eludate.

În spiritual celor menționate, privind criza de timp, m-am gândit să vă înlesnesc accesul la cuprinsul lucrării, grupând câteva potențiale întrebări, ce vă pot stârni curiozitatea, numai asupra fenomenelor ce pot intra în sfera dumneavoastă de interes.

Show More

Din Alt Punct De Vedere Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Din Alt Punct De Vedere
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App