We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Digital Angel icon

Digital Angel

2.6.1 for Android

The description of Digital Angel

Iedereen is op zijn manier bezig met zorg en welzijn. Als onafhankelijke gids én regisseur verbindt digitalAngel alle vragen, behoeften en initiatieven van cliënten, verzorgers, zorgmanagers, wetenschappers, producenten, verzekeraars of consumenten. Zo krijgen we samen grip op een aangenaam leven en betaalbare zorg.

digitalAngel inspireert, innoveert en laat professionals efficiënter werken.
Het platform biedt waardevolle inzichten voor betaalbare en bereikbare zorg en welzijn. Hiermee helpen we kennisinstellingen en producenten met het ontwikkelen en verbeteren van nieuwe technologieën en innovaties in de zorg.
Maar digitalAngel levert ook relevante informatie voor de ontwikkeling van nieuwe productconcepten voor aanvullende dienstverlening.

digitalAngel waakt over ons welzijn en over de kwaliteit van onze zorg. We maken het werk van thuiszorg en mantelzorgers lichter, zodat er meer aandacht overblijft voor de cliënt. Zo verbeteren we het welzijn en de kwaliteit van leven voor cliënten én zorgverleners. digitalAngel zorgt dat niemand wordt vergeten.
Show More

Digital Angel Tags

Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Additional Information

Advertisement
Similar to Digital Angel
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App