We use cookies and other technologies on this website to enhance your user experience.
By clicking any link on this page you are giving your consent to our Privacy Policy and Cookies Policy.
Dianet icon

Dianet

v1.0-5-ga14f626 for Android

The description of Dianet

Dianet kobler seg til Diabetesdagboka* på din telefon og analyserer databasen din der. Appen gir deg premier for å engasjere deg i egen og andres bruk av Diabetesdagboka og gir deg tips om ting du kan gjøre bedre. Ut fra denne analysen regner Dianet ut en poengsum for hvor bra du bruker Diabetesdagboka.

Brukere av Dianet-appen er koblet sammen i et sosialt nettverk gjennom internett. Det betyr at du i Dianet-appen har en liste av nyheter fra andre brukere av Dianet-appen. Når du først starter Dianet-appen lager du en profil som er anonym. Fødselsdato og bosted registreres og brukes til å velge nyheter fra andre brukere i nettverket som skal vises i appen din.

Dianet-appen deler ingen sensitiv informasjon med andre brukere i nettverket. Den vil dele din poengsum for bruk av Diabetesdagboka og også dele merker og premier du oppnår. Du vil kunne se andres poeng og merker og du vil kunne gi og få tilbakemelding gjennom å trykke "Like" på disse.

Fra Dianet-appen vil du også kunne starte spill som kan dele poengsum med andre Dianet-brukere. Fra en liste i Dianet vil du kunne installere og starte disse spillene på din telefon. I tillegg til Diabetesdagboka, er det per i dag appen DiaQuiz som fungerer sammen med Dianet.

"Dianet" er laget av mHelse-teamet ved Nasjonalt senter for e-helseforskning.

* Diabetesdagboka er en app laget ved Nasjonalt senter for e-helseforskning og kan lastes ned her:
https://play.google.com/store/apps/details?id=no.telemed.diabetesdiary
Show More

Additional Information

Advertisement
More From Nasjonalt senter for samhandling og telemedisin
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App