Det Libanesiske køkken icon

Det Libanesiske køkken

3.19 for Android

The description of Det Libanesiske køkken

Bestil din mad direkte hos Det Libanesiske køkken og pizzaria Sønderborg.

Du finder et kæmpe udvalg i vores menukort, alt fra Grillmad til Pizza.

Det har aldrig været nemmere at bestille din lækker mad til klargøring, hurtigst muligt eller bestemt tid, til afhentning eller udbringning, til din hjemmeadresse eller din arbejdsplads.

Du kan betale med kontant eller igennem vores app med Dankort, Visa, MasterCard, MobilePay eller delbetaling (Viabill). Du bestemmer!

- Det er nemt, hurtigt og sikkert

https://lb-pizza.dk

Funktioner i appen:
- Bestilling
- Tilpas din mad
- Gavekort og rabatter
- Se åbningstider
- Rutevejledning
- Fødevarestyrelsens rapport

Om os:
Søger du efter en lækker italiensk pizza, mexicanske pizza, indbagte pizza, pizza sandwich, børne pizza, grillmad, børne menu, ruller, burger eller salat er Det Libanesiske Køkken & Pizza lige noget for dig. Vi tilbyder lækre italienske pizzaer hvor du kan vælge blandt andet pizzaer med pepperoni, kalkunskinke, pølser, kylling eller oksekød lige efter, hvad du har lyst til. Som nyt har vi på vores menu tilføjet tzatziki, hummus, hvidløgsdip, crispy kyllingelår, familie grill mix, chillicheese og nuggets, da vi vil gøre alt for, at vi har det, som du som kunde har lyst til. Det Libanesiske Køkken & Pizza tilbyder specielt arabisk grillmad såsom shish tawouk, kafta tallerken, kalvespyd og kebbeh. Dermed tilbyder vi grill mix, grill kylling, falafel, shawarma, familie grill og pommes frites. På Det Libanesiske Køkken & Pizza i Sønderborg har vi sådan set et bredt udvalg, hvor du helt klart, kan finde noget du har lyst til.

Vi i Det Libanesiske Køkken & Pizza vil gøre alt for at tilfredstille dig som kunde og for at forbedre os. Vi tilføjer hermed noget nyt foreløbeligt til vores menu for at sikre os, at vi hele tiden kan tilbyde dig noget nyt som kunde. Vi vil hele tiden forsøge, at gøre det til en bedre oplevelse for dig, at spise hos Det Libanesiske Køkken & Pizza i Sønderborg.

Vi vil gøre alt for at du som kunde, skal føle dig tilpas og tilfredsstillet både med smagen af vores mad, men at du også skal føle, at Det Libanesiske Køkken & Pizza i Sønderborg er et behageligt sted, at nyde din mad i.

Har du lyst til, at smage vores mad, så kom endelig forbi os på adressen Perlegade 62 i Sønderborg 6400. Du kan få maden leveret ud eller hente maden selv.
Show More

Det Libanesiske køkken 3.19 Update

2018-06-01
Vi har rettet fejl og forbedret ydeevnen, så vi kan gøre den bedre for dig. Vi opdaterer regelmæssigt vores app med forbedringer.
Advertisement
Previous versions
Similar to Det Libanesiske køkken
Comment Loading...
Ooops! No such content!
Det Libanesiske køkken Tags
Add Tags

By adding tag words that describe for Games&Apps, you're helping to make these Games and Apps be more discoverable by other APKPure users.

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App