De Vesting Makelaars icon

De Vesting Makelaars APK

  • Author:

    Realworks BV

  • Latest Version:

    2.4

  • Publish Date:

    2014-07-01

The description of De Vesting Makelaars

De woning App van De Vesting Makelaars.

“ Deskundig, meedenkend, recht door zee en een heel groot netwerk...”

Dat zeggen onze klanten over De Vesting Makelaars. Gelukkig maar, want dat zijn precies de zaken die wij belangrijk vinden in ons werk. Omdat wij de woningmarkt in Enkhuizen en omgeving als geen ander kennen. Ruim 25 jaar ervaring hebben wij met kopen en verkopen van woningen en andere panden voor klanten zoals u. Met onze wortels in de eigen gemeente zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid bepalend voor ons bestaan en onze groei.

Naast marktkennis voeren we een zeer actief aan- en verkoopbeleid. Als NVM-makelaar, gebruikmakend van Funda.nl, onze eigen website met uw eigen Klantenintranet, maar ook door het inzetten van social media als Facebook en Twitter brengen wij u woning zowel lokaal, regionaal als landelijk onder de aandacht van potentiële kopers. We beschikken over een eigen fotograaf en stylist om woningen zo goed mogelijk te presenteren, we adverteren en organiseren 'open huizen routes', hebben een veelbezochte etalage en stellen een specifieke verkoopbrochure voor u samen.

We zijn goed opgeleid, beschikken over alle diploma's en zijn aangesloten bij brancheorganisaties als NVM, VastgoedCert en NWWI. We voeren gratis waardebepalingen en scherpe taxaties uit. We zijn laagdrempelig, dus onze deur staat altijd open.

Wij behalen voor u graag het beste resultaat: of het nu gaat om de aankoop van uw droomhuis, het verkopen van uw huidige woning of het tijdelijk verhuren daarvan.

Uw huis in de verkoop? Tegenwoordig is dat veel spannender dan enkele jaren terug. Natuurlijk wilt u weten wat uw woning waard is, wat de kansen op een snelle verkoop zijn en hoe u de kopers bereikt. De Vesting Makelaars geeft u graag verkoopadvies en komen vrijblijvend bij u langs!

Op zoek naar een leuk huis? Misschien vindt u het lastig om een leuk huis te vinden, om zelf de onderhandelingen te voeren of bent u onvoldoende op de hoogte wat er allemaal bij het kopen van een woning komt kijken? Wij begeleiden u met veel plezier bij het vinden en kopen van uw nieuwe huis. Informeer naar de mogelijkheden!

U bent van harte welkom bij De Vesting Makelaars!

Nelly Schadenberg & Rumo TraetsDe woning App van De Vesting Makelaars.

Show More
De Vesting Makelaars APK Version History
Request De Vesting Makelaars UpdateRequest Update
De Vesting Makelaars 2.4 for Android 3.0+ APK Download

Version: 2.4 (12) for Android 3.0+ (Honeycomb, API 11)

Update on: 2016-08-10

Signature: 6101ee9b49e231c9ef3871011b746a86da09cf4a De Vesting Makelaars 2.4(12) apk safe verified

APK File SHA1: a5462b99e3e51f81f6feff3ada2b7adf63d3f087

Download APK(1.6 MB)

Popular Apps In Last 24 Hours
Download
APKPure App